Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANMAN

Zbog mladog je Ivana Armani zaustavio proizvodnju modnih dodataka

Ivan Manđukić
Foto: Zvonimir Ferina
1/4
05.05.2014.
u 08:42

- Preko tog skandala dobio sam znatnu prednost i bolju prodaju. Mislim da se takve stvari ne događaju svaki dan.

Na nedavno održanom Cro A Porteru svoju je viziju muške mode predstavio Ivan Mandžukić. Njegov se brend zove IVANMAN a osim u Hrvatskoj predstavlja se i u Berlinu, gdje živi.

U modi je ovaj 30-godišnjak već šest godina, a u lijepu umjetnost ušao je nakon rada na produkciji u državnoj operi Unter den Linden u Berlinu.

Foto: Zvonimir Ferina

- Vidio sam oglas za upis u internacionalnu modnu školu, modni fakultet ESMOD u Berlinu. Predao sam im neke svoje radove i bio primljen. Studirao sam tri godine i nakon završetka studija osnovao svoj brend IVANMAN. Kao dijete nikada nisam mislio da ću raditi u modi i kada sam upisao fakultet nisam bio informiran o svemu što se događa na sceni, kazao je u razgovoru za Novi list.

Foto: Lukasz Wolejko-Wolejszo

O njegovu talentu možda najbolje svjedoči i da ga je prije nekoliko sezona kopirao ni manje ni više nego - Armani.

Emporio Armani u svojoj je kolekciji koristio jedan element iz njegove kolekcije, točnije – trokutni novčanik obješen na vrat. Kako je završila ta priča?

– Bez većih problema. Uspio sam zaustaviti lansiranje tog proizvoda na tržište i preko tog skandala dobio sam znatnu prednost i bolju prodaju. Mislim da se takve stvari ne događaju svaki dan.

>>Trendi Messi trebao bi baciti oko na hrvatsku nadu Mandžukića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije