Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolina sunca

Zbog šopinga i kave, glumice sapunice sa seta pobjegle na špicu

costa
Mišo Lišanin
24.10.2009.
u 20:41

Marija Omaljev, Csilla Barath Bastajić i Nives Čanović surfale su internetom i opušteno razgovarale

– Iskrale smo se sa seta i pobjegle na špicu – našalile su se Marija Omaljev Grbić, Nives Čanović i Csilla Barath Bastajić, glumice HTV-ove sapunice “Dolina sunca”. U subotnje kišno poslijepodne zatekli smo ih na otvaranju Iskonova Hot spota u Costa Coffeu.

 

– Napokon smo opušteno popile kavu i usput razmišljale koji ćemo film pogledati u kinu. Odluka ipak nije pala jer nismo znale hoćemo li izabrati film za nas tri ili za naša tri lika – kazala je Marija Omaljev Grbić. Ta 25-godišnjakinja za sebe bi, primjerice, izabrala dobar triler ili crnu komediju, no plaha Nataša Sever Vitezović – čiji lik Marija utjelovljuje u seriji – pobornica je romantičnih ljubavnih priča. S nježnom plavušom iz sapunice, koju suprug – lik glumca Petra Ćiritovića – vara na svakom koraku, glumica se nimalo ne poistovjećuje.

 

– Često me prijatelji i znanci nazovu pa kažu: “Daj vidi što ti onaj radi iza leđa”, no što da joj radim – kaže s osmijehom glumica. Ipak, kao sve žene, i njih su dvije slične kad je šoping u pitanju. U pratnji kolegice Nives Čanović Marija je poslije subotnje kave odlutala u kupnju.

 

– Provirile smo na internet i vidjele koje su nam sljedeće lokacije. Sad smo već na putu za dućan izvan Zagreba jer je ovo jedinstvena prilika da smo slobodne i da možemo u “nabavu” – otkrila nam je zgodna Nives Čanović. Odavno je, kaže, prestala biti šopingholičarka, pa je jučer pošla samo po osnovno iz kolekcije jesen-zima.

 

– Trebaju mi cipele i čizme za kišu, a i nova torba dobro bi mi došla. Nepotrebno ću izbjeći – kaže Nives.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
hellbani
21:58 24.10.2009.

koga briga ? :O

Avatar punkufer
punkufer
00:17 25.10.2009.

Ovo je jedan on najbesmislenijih članaka ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije