NIJE PRIHVATILA NJEZINU ODLUKU

Žena ispričala: 'Odbila sam biti kuma na vjenčanju svoje najbolje prijateljice pa me izvrijeđala'

Shutterstock
15.06.2022.
u 16:30

Ispričala je da je njihova grupa prijatelja podijeljena po tom pitanju, jer neki shvaćaju da ima previše obaveza da bi dodala još i ovo, dok drugi misle da se ne trudi dovoljno

Osoba koju odaberete za kumu na svom vjenčanju trebala bi biti jedna od najvažnijih osoba u vašem životu jer ima zadatak biti uz vas i pružati vam podršku tijekom procesa planiranja, i samog vjenčanja. No, s obzirom na vrijeme koje to oduzima, neke osobe jednostavno nisu u mogućnosti prihvatiti taj zadatak. U takvoj situaciji našla se jedna žena s Reddita, nakon što ju je njezina najbolja prijateljica zamolila da joj bude kuma na vjenčanju. 

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Kako piše Mirror, žena nije imala vremena posvetiti se zadatcima koje obavlja kuma, pa je najboljoj prijateljici rekla da trenutno nema vremena niti energije za to, i da joj može biti samo djeveruša. Buduća mladenka nije to dobro prihvatila pa ju je nazvala sebičnom i lošom prijateljicom, a na kraju joj je rekla da više nije niti pozvana na vjenčanje. 

- Njegovateljica sam bolesnom mužu, a uz to i radim puno radno vrijeme. Zbog toga sam stalno iscrpljena i pokušavam pronaći energije da napravim sve što trebam. Neki moji prijatelji razumiju koliko sam umorna od toga svega, dok drugi očito ne žele shvatiti - napisala je žena u objavi. 

Ispričala je da je njihova grupa prijatelja podijeljena po tom pitanju, jer neki shvaćaju da ima previše obaveza da bi dodala još i ovo, dok drugi misle da se ne trudi dovoljno. Zamjenska kuma ima četvero djece mlađe od šest godina, pa buduća mladenka i prijatelji koji se s njom slažu, koriste to kao dokaz da je i ona mogla biti kuma da je htjela izdvojiti malo vremena.

Ubrzo nakon toga prijateljica joj je rekla da može popraviti sve ako samo pristane biti njezina kuma, ali ona se i dalje osjeća kao da nije spremna prihvatiti tu dužnost. Korisnike Reddita pitala je je li pogriješila sa svojim postupkom, a mnogi su bili na njezinoj strani.

- Nitko od ovih ljudi nije dostojan biti tvoj prijatelj, a biti nekom kuma nije nikakva obaveza pa si imala svako pravo odbiti - napisala je jedna korisnica. 

- Rekli ste joj da nećete moći ispuniti tu dužnost zbog vaše obitelji,  a ona je kao vaša prijateljica to trebala prihvatiti - komentirala je druga.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije