ŠOKIRALA SE

Žena ispričala: 'Šogorica mi je zabranila da dođem na njezino vjenčanje jer sam previše lijepa'

Shutterstock
20.05.2022.
u 12:30

Primijetila je i da ju zaručnik buduće mladenke često promatra, te joj gleda u grudi i noge, a kada s njom priča stalno zamuckuje i sramežljiv je, iako je inače ekstrovertiran

Jedna je žena na Redditu podijelila kako se šokirala kad ju je njezina šogorica zamolila da ne dolazi na vjenčanje jer ona misli da je prelijepa i ne želi da sve oči budu uprte u nju. Žena je napisala da joj rekla da može doći loše odjevena i nenašminkana ako je to baš potrebno, no buduća mladenka joj je odbrusila da ju uopće ne želi tamo, piše The Sun.

Rekla je i kako je njezina šogorica uvijek bila ljubomorna na njen izgled, te joj je uvijek kritizirala odjeću i šminku, često joj govori i da se ne oblači u skladu sa svojim godinama, a jednom je prilikom samo zato što se šminka komentirala i kako je površna. A imala je, kaže, i neugodnih situacija s njenim budućim mužem.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Jednom kad sam nosila blago dekoltiranu haljinu stalno je gledao u moja prsa, a često i u noge. Obično je ekstrovertiran i samouvjeren ali kada priča sa mnom nekako postane sramežljiv i zamuckuje. Kada mi je šogorica rekla da ne dolazim na vjenčanje jer želi da sva pažnja bude na njoj, a ne na meni, odmah sam pomislila da je i ona primijetila da me njen zaručnik promatra - napisala je u objavi. 

Nije se htjela svađati s njom zbog te odluke ali je kasnije to rekla njenom bratu, a svom suprugu koji se jako naljutio. Nazvao ju je i rekao joj da je to okrutno od nje i da ni on neće prisustvovati svadbi ako ona ne može doći s njim. Kasnije joj je šogorica poslala poruku u kojoj ju je izvrijeđala jer je ispričala njenom bratu što se dogodilo. 

Žena se sada, kaže, osjeća krivom što je uopće sve rekla svome mužu pa je pitala korisnike Reddita je li u krivu i je li trebala izmisliti neki izgovor, a oni su odmah stali na njezinu stranu.

- Dobro je što si mu rekla, ona te maltretira i on to treba znati. Uostalom vjerojatno bi kad tad saznao zašto ne ideš na vjenčanje - napisala joj je jedna korisnica.

- Tvoja šogorica je ljuta jer te njezin zaručnik želi. To je njezin problem, a ne tvoj - komentirala je druga. 

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije