UOPĆE IM SE NE SVIĐA

Žena ispričala: ‘Stavila sam filere u usne da iznenadim supruga, no on i sin me sada ne žele niti pogledati'

Shutterstock
06.08.2022.
u 23:13

Suprug joj je rekao da je žalosno što pokušava imati 20 godina i da ne razumije zašto se tako ponaša. No, ona se osjeća sjajno i zaista joj se sviđa

Jedna žena bila je šokirana reakcijom supruga i najstarijeg djeteta kada je odlučila staviti filer u usne - jer su je obojica jedva mogli pogledati. Na Mumsnetu je napisala objavu u kojoj je objasnila kako je njezin suprug bijesan zbog njezine odluke i da ne želi niti razgovarati s njom, piše Mirror.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Danas sam otišla na svoj šestomjesečni tretman botoksom, i došla sam na ideju da stavim male filere u usne. Trenutno su natečene i izgledaju veće nego što će izgledati za nekoliko dana, ali nikako nije ništa preveliko ili neprirodno. Sada su se moj suprug i najstariji sin naljutili na mene i ne žele me uopće pogledati. Osjećam se grozno - napisala je u objavi.

Suprug joj je rekao da je žalosno što pokušava imati 20 godina i da ne razumije zašto se tako ponaša. No, ona se osjeća sjajno i zaista joj se sviđa. Istaknula je da ima 50 godina i četvero djece i da ne pokušava biti duplo mlađa, već se samo želi brinuti o sebi i svom izgledu, te probati nešto novo. 

Korisnike je upitala je li ona u krivu i je li pogriješila što nije supruga pitala za mišljenje prije nego što je otišla na tretman, no većina korisnika je bila šokirana suprugovom reakcijom, te su smatrali da je njegov bijes bio pretjerana reakcija. 

- Tvoje lice i tvoj izbor, možeš raditi što želiš - komentirao je jedan korisnik.

- Ne znam što se on tu uopće ima miješati, uostalom nije to neka drastična promjena - dodao je drugi korisnik.

No, bilo je i onih koji su se više slagali s mišljenjem njezinog supruga nego s njenim.

- Da budem iskren, ja bih bio poprilično prestravljen da se moj partner iznenada pojavi s nekim velikim novostima na svome licu,a da mi to nije spomenuo prije - napisao je treći korisnik. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!' 

Komentara 2

DU
Deleted user
00:41 07.08.2022.

To je tako kad stare kokoške hoče da izgledaju mlado i nežele da prihvate svoje godine, pa glume pubertetlinke da su.Muž i sin su u pravu što je neće pogledati.Što nije išla fa si poveča mozak ali nažalost to se nemože povečat.

CE
centirion
07:13 07.08.2022.

Kompleksi su gadna stvar !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije