Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBAJTE!

Žena otkrila trik za uklanjanje mrlja s kauča: ‘Treba vam samo jedan sastojak!’

Tik Tok
06.10.2022.
u 11:30

Čišćenje mrlja na kauču ne mora biti naporan i težak zadatak, s ovim trikom riješite ih se u samo nekoliko minuta

Kauči su jedni od najkorištenijih predmeta u dnevnom boravku. Međutim, baš iz tog razloga što na njima provodimo dosta vremena, često se događa da nešto prolijemo, pa onda to ostavi tragove i mrlje koje je teško ukloniti, a posebno kada je kauč napravljen od materijala kao što je antilop ili baršun, piše Mirror

Srećom, jedna žena otkrila je sjajan trik za uklanjanje mrlja s kauča pomoću jednog predmeta i jednog jednostavnog sastojka koje sigurno imate kod kuće. 

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8

Brynee, korisničkog imena @clean_with_brynee, jednostavno je otopila malo praška za perilicu posuđa u zdjeli s malo kipuće vode, prije nego što je unutra dodala krpu od mikrovlakana, pazeći da bude potpuno natopljena. Zatim je omotala krpu oko poklopca od lonca, a dio tkanine omotala je oko ručke poklopca, što je na kraju još učvrstila gumicom za kosu. 

Rekla je kako je prvo potrebno dobro usisati kauč kako bi bio spreman za dubinsko čišćenje, a nakon toga uzmite krpu s poklopcem i ribajte tkaninu kauča. Kako kaže, trebali biste raditi pokrete naprijed-natrag kako biste osigurali da je svako područje kauča očišćeno. Zatim je prikazano kako su mrlje od prolijevanja praktički nestale zahvaljujući triku, ostavljajući tkaninu svježeg izgleda i mirisa. 

 

@clean_with_brynee life changing 💯 #couchcleaning #cleanwithme #livingmybestlife #trending #tiktok #fyp #foryoupage #clean #cleantok #cleaning #viral #home #satisfying #deepclean ♬ original sound - CleanWithBrynee

 

Mnogi korisnici u komentarima su pohvalili njezin trik i zahvalili joj što ga je podijelila, a neki su savjetovali da umjesto praška, možete koristiti i tabletu za perilicu posuđa.

- Iskreno, jedva čekam isprobati! - napisala je jedna korisnica. 

Genijalan trik, isprobala sam i stvarno djeluje - dodala je druga. 

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije