jeste li primijetili ovo?

Žene koje ovo rade tijekom seksa najvjerojatnije će biti nevjerne

shutterstock
24.07.2024.
u 22:17

Znanstvenici su istraživanje proveli na grupi od 130 žena i 121 muškarcu koji su bili u heteroseksualnim vezama.

Da žene glume orgazam nije ništa nepoznato, no znanstvenici su sada došli do novih saznanja kojima su povezali glumu u krevetu s vjernošću. Istraživanje je, naime, pokazalo da će žene koje često glume orgazam najvjerojatnije biti nevjerne svome partneru. Dosad nije bilo povezanosti između varanja i lažnog orgazma, no studija je pokazala kako su te dvije stvari itekako povezane.

Znanstvenici su istraživanje proveli na grupi od 130 žena i 121 muškarcu koji su bili u heteroseksualnim vezama. Žene su ispitivali koliko su intenzivni i česti njihovi orgazmi, dok su muškarce pitali koliko često svojoj djevojci priušte orgazam. Djevojke su također upitane jesu li ikad prevarile partnera te postoji li mogućnost da to učine u budućnosti.

VEZANI ČLANCI: 

'Lažni orgazmi povezani su sa ženskom nevjerom i smanjenim zadovoljstvom muškaraca', napisali su autori istraživanja 'Human Female Orgasm As Evolved Signal'. 

Žena priznala: 'Moj muž nema vremena za seks, pa se ja seksam s našim mladim susjedom'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
09:54 25.07.2024.

ako zele vise od muskaraca te varaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije