jedinstven izgled

Smeđokosa 'Zlatokosa': Njenu 155 cm dugačku kosu svi žele - dodirnuti i pomirisati

Instagram
03.10.2022.
u 12:30

Kako bi postigla zavidnu duljinu i kosu istovremeno održala zdravom, Ukrajinka se, kaže, držala savjeta za njegu koje su joj prenijele majka, baka i prabaka.

Ivanna Stelmakh iz Lavova u Ukrajini oduvijek je sanjala o kosi kao kod princeze, no većinu je djetinjstva nosila kratke frizure jer je tako bilo lakše njenoj mami Yaroslavi, piše Daily Star.

Zato je, kad je napunila 17, sama odlučila puštati i njegovati svoju kosu, primjenjujući savjete koje su joj prenijele majka, baka i prabaka.

Redovito je kratila popucale vrhove i općenito živjela zdravo, pa danas ova 36-godišnjakinja ima kosu dugu čak 155 centimetara.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

"Od malih nogu smo moja majka i ja sanjale o dugoj i bujnoj kosi, no ona nije imala vremena ni dovoljno strpljenja da mi je njeguje pa me je kao djevojčicu uvijek šišala na kratko. Ipak, naučila me kako ju pravilno njegovati i prenijela mi je tajne moje bake i prabake pa mi je kosa konačno počela brže rasti. Vjerujte mi, nije ju lako ovoliko pustiti, mnogo je tu posla", ispričala je.

"Njega kose dugo traje. Redovito kratim vrhove i pazim da odabirem dobre šampone i regeneratore. Uz to, vodim aktivan i zdrav života i jedem puno voća i povrća, ali i čokolade. Moja se mama uvijek šali da mi čokolada pomaže da mi kosa brže raste", dodaje 36-godišnjakinja. 

Iako su neki sumnjali da će ikad imati tako dugu kosu, Ivanna im je dokazala da je moguće, a premda njena duga smeđa kosa većinu ljudi ostavi bez daha, nađu se i poneki kritičari.

"Većina žena kaže: ‘Vau, je li prava?’ ili pitaju smiju li je dotaknuti ili pomirisati. Neke pak traže savjete za njegu i pitaju koliko je vremena trebalo da ovoliko izraste, no muškarci uglavnom drugačije reagiraju.  Nekima smeta što je tako dugačka i komentiraju kako sigurno na njegu trošim puno novca i vremena. Ipak, ima i onih kojima je super i koji vole takav izraz ljepote i ženstvenosti pa obično počnu pričati o svojim tajnim, skrivenim željama...", zaključila je.

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije