PROMO

Znate li kako se riješiti akni?

APIVITA
18.09.2024.
u 11:18

Predstavljamo vam NOVU APIVITA JUST BEE CLEAR liniju za čistu kožu!

Akne su nešto s čime se mnogi od nas bore, bez obzira na dob. Posebno u mladenačkoj fazi života, između 20. i 30. godine, ovaj problem može ozbiljno utjecati na samopouzdanje. Bilo da se radi o licu, prsima ili leđima, začepljene

pore, višak sebuma i nepravilnosti mogu stvoriti frustraciju i osjećaj nesigurnosti. Brojni pokušaji tretmana često završavaju razočaranjem - koža postaje suha, nadražena ili čak u gorem stanju nego prije početka tretmana. Zvuči poznato? Vrijeme je za novi pristup njezi kože koji će vas napokon riješiti tih neugodnih problema.

Što su zapravo akne i zašto se pojavljuju?

Akne nastaju kada se pore na koži začepe sebumom (prirodnim uljem kože), mrtvim stanicama i bakterijama. Uzrok može biti hormonalna neravnoteža, stres, prehrana, ali i nepravilna njega kože. Ključ rješenja nije samo ukloniti površinske nečistoće, već dubinski prodrijeti u pore, regulirati proizvodnju sebuma i umiriti kožu bez dodatne iritacije.

Recite stop aknama!

I upravo kao rješenje u borbi protiv navedenog problema pristiže NOVA prirodna JUST BEE CLEAR linija, namijenjena svim onima koji se bore s problematičnom kožom sklonom aknama, viškom sebuma i začepljenim porama. Ova inovativna linija koristi moć prirode kako bi vašu kožu učinila savršeno čistom, balansiranom i zdravom.

JUST BEE CLEAR linija kombinira najbolje iz prirode i znanosti kako bi vam pružila njegu koja ne samo da rješava problem akni, već njeguje vašu kožu i vraća joj zdrav izgled. Inovativni sastojci propolisa i salicilne kiseline biljnog porijekla kore bijele vrbe ono su što ovu liniju čini posebnom.

Blaga formula, maksimalni učinak!

Patentirani propolis i salicilna kiselina nježno, ali učinkovito otvaraju pore, reguliraju proizvodnju sebuma i smanjuju upale. Savršeno za svakodnevnu uporabu bez iritacija.

Bez sulfata i alkohola, proizvodi su dermatološki testirani i nekomedogeni, što znači da neće dodatno začepiti pore. Uz 1% prebiotika, vaša koža će biti umirena i obnovljena.

Ova linija ne ograničava primjenu isključivo i samo na lice. Ako se borite s aknama i na drugim dijelovima tijela, JUST BEE CLEAR proizvodi su idealno rješenje za sve problematične zone.

Linija se satoji od proizvoda:

APIVITA JUST BEE CLEAR GEL ZA UMIVANJE 200ML

APIVITA JUST BEE CLEAR LOSION ZA LICE 200 ML

APIVITA JUST BEE CLEAR HIDRATANTNA ULTRA LAGANA GEL KREMA 40ML  

Korištenjem JUST BEE CLEAR proizvoda svakodnevno, ujutro i navečer, možete očekivati vidljive promjene. Vaša koža će postati čišća, pore manje vidljive, a akne pod kontrolom. Uz pravilnu njegu imat ćete kožu koja izgleda svježe i zdravo.

Proizvode možete potražiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i na ljekarničkih web shopovima, u Muller prodavaonicama i na www.demerion.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije