LUKIN JUBILEJ

Modrić asistent za gol, najbolji dodavač u Realu te drugi po pretrčanim kilometrima

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.04.2014.
u 23:11

Luka Modrić u 90 minuta na terenu pretrčao je 11019 metara, po čemu je bio drugi u Realu, a imao je 32 točna dodavanja i po tom kriteriju bio je najbolji 'kralj'.

Luka Modrić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za Real. Uz razbijanju Bayerna 4:0 hrvatski reprezentativac igrao je jubilarnu 100. utakmicu za 'kraljevski klub', a upravo nakon njegovog ubacivanja iz kuta Sergio Ramos načeo je mrežu Bavaraca.

Hrvatski reprezentativac u 90 minuta na terenu pretrčao je 11019 metara, po čemu je bio drugi u Realu, a imao je 32 točna dodavanja i po tom kriteriju bio je najbolji 'kralj'.

Foto: Reuters (Ilustracija)

S druge strane, Mario Mandžukić je u dresu Bayerna igrao samo prvih 45 minuta, a nažalost njegov nastup pamtit ćemo ga po tome da mu je kod drugog gola Reala pobjegao Ramos.

Inače, Mandžo je bio rastrčan (5064m), ali i dosta nervozan, kao i gotovo svi igrači Bayerna. Imao je tek jedan pokušaj prema golu Casillasa, ali otišlo je to pokraj gola.

>> Kakav potop Bayerna: Real im utrpao četiri komada, asistencija Luke
>> Pogledajte gol kojim je Ronaldo ispisao povijest Lige prvaka

Komentara 6

NA
navudreni
07:27 30.04.2014.

gde su sad oni komentatori o LukI; "on nema pojma'', ''realova promasena investicija". A da je umjesto Bajerna s Realom igrao Dinamo, rekli bi "kanta za napucavanje"!

BU
Bubalamala
11:23 30.04.2014.

Luka Modric opet je odusevio njemackog reportera na ZDF-u kao i co komentatora Stefana Efenbergera bivseg igraca Bayerna.Pokrio je prostor ispred sesnajsterca gdje su zavrsavali napadi Bayerna,dobio je 83% direktnih duela a bio je u stanju pod pritiskom odigrati upotrebljive lopte i voditi strategiju igre.

FO
Folirant
16:20 30.04.2014.

Svaka čast Modriću, fantastičan je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije