LUKA MODRIĆ:

Pobjeda za pokojnog trenera i sve u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
25.05.2014.
u 00:07

- Ovo će mi dati dodatan motiv, snagu da se pripremim i da odigram jedno pravo prvenstvo - rekao je Modrić.

Luka Modrić bio je jedan od junaka Realova slavlja na Luzu i osvajanja desetog naslova Lige prvaka jer je upravo njegova asistencija omogućila 'kraljevima' produžetke nakon kojih su stigli do uvjerljivih 4:1 protiv Atletica.

- Hvala Bogu, što reći. Stvarno sam presretan. Bili smo u izgubljenoj situaciji, a onda kada smo zabili znali smo da ćemo pobijediti - rekao je Luka za HRT pa nastavio:

- Ovo je jedan od najljepših, ako ne i najljepši trenutak u karijeri.

- Treba reći da je Atletico bio bolja momčad 70 minuta. Igrali su odličan nogomet i pokazali zašto su prvaci Španjolske. Ali mi smo pokazali karakter, nismo prestajali vjerovati i na kraju nam se vratilo.

Osvrnuo se Luka i na trenera Carla Ancelottija.

- Trener je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih na svijetu. Ovo mu je već treći trofej Lige prvaka. Što više reći.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Sada slijedi kratki odmor, a onda se Luka priključuje pripremama reprezentacije.

- Ovo će mi dati dodatan motiv, snagu da se pripremim i da odigram jedno pravo prvenstvo - rekao je Modrić pa zaključio:

- Ovu pobjedu posvećujem ženi, djeci, ljudima koji su bili tu, ali i onima koji nisu mogli biti, pokojnom treneru Tomislavu Bašiću, svim ljudima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke. Nadam se da će im ova pobjeda donijeti bar malo sreće.

>> Real osvojio 'decimu'! Modrić asistirao za 1:1, 'kraljevi' u produžetku potopili Atletico
>> Bravo: Luka osmi Hrvat na krovu Europe!

Komentara 49

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
08:24 25.05.2014.

Luka ljudino

TD
truba-dur
09:51 25.05.2014.

Ne znam zašto toliko minusa na ovu Lukinu izjavu.Čovek je rekao jednu sasvim normalnu stvar.Ja kao Srbin iz Srbije se ježim na juginostalgičare,mislim da bi nas takvi opet u provaliju gurnuli,ali ova Lukina izjava je ljudska a ne politička.Sramite se minusaši.

DU
Deleted user
08:51 25.05.2014.

Svaka cast Luka ! Jos jedna potvrda velikog hrvatskog srca koje spomene i one koji su Hrvatima nanijeli velikog zla i to u trenutku najveceg slavlja. To su Hrvati, to je vjera, to je Domovina ! Sretno u Brazilu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije