PROMO

Osvojite Urban & Hauser box set!

Urban (1)
Milica Czerny Urban
PR
Autor
PR članak
17.06.2011.
u 16:25

Natječaj traje do 8. srpnja 2011.

Dokažite da ste pravi Urbanov obožavatelj! Dajte si malo truda i pokušajte pronaći memorabilije vezane uz Damira Urbana, a to mogu biti scanovi/fotografije/multimedija. Svoje originalne uspomene zadržite za sebe, a nama pošaljite sve što stane u attachment. To može biti npr. intervju objavljen u Večernjem listu, plakat za koncert održan prije 15 godina, ulaznica za koncert, Urbanova prastara fotografija... ili multimedija tipa: mobitel snimke s nastupa, mp3 bootleg snimke...

E-mail adresa na koju možete slati svoje memorabilije je: igra@aquarius-records.com. Molimo da u e-mailu napišete i svoje kontakt-podatke (ime, prezime, telefon, adresa) jer možda ste baš vi jedan od naših sretnih dobitnika. Dvadeset pet najboljih/najoriginalnijih uradaka nagradit ćemo Urban & Hauser box setom koji uključuje album „Urban & Hauser“, autogram-kartu, bedž i torbicu.

Ograničenje za nagradnu igru: sve što je moguće „skinuti“ s interneta ne može se prijaviti za natječaj; scan/photo mora biti u rezoluciji od 300 dpija.

Natječaj traje do 8. srpnja 2011.
Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 15. srpnja, a dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom.

O nagradama odlučuju: Damir Urban, Milica Czerny Urban i Marijana Četković (Aquarius Records), a samo će najoriginalniji biti nagrađeni.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?