Najveća atrakcija brazilskog restorana zasigurno je rodizio - tradicionalan način posluživanja hrane sa churrasco žara kojeg možete jesti po principu all you can eat. Meso, povrće ili morski specijaliteti nabodeni na mačevima polako se peku iznad vatre, poslužuju se na sabljama i iznenađuju okusom – doslovno se tope u ustima. Zvuči primamljivo?
Večernji list jednog sretnog čitatelja ili čitateljicu nagrađuje večerom za dvoje iduću srijedu, 28. listopada, po principu jedi koliko možeš uz Caliterra Cabernet Sauvignon Reserva vino u isto tako neograničenim količinama u restoranu Rodizio do Brasil.
Sve što trebate učini je na svom Instagram profilu već objavljenu ili novu sliku svoje mesne delicije tagirati našim Instagram profilom vecernji_Zagreb. Ne zaboravite i kliknuti 'follow'. Najbolju, najkreativniju sliku po mišljenju našeg žiria ćemo nagraditi. Pobjednika ćemo objaviti 27.10.
Saborear a sua refeiçăo!
Pobjednik natječaja je Mile Butorac. Molimo ga da nam se javi sa svojim podacima na mail marketing@vecernji.net. Čestitamo!