PROMO

Uz 3 kupona iz Večernjeg lista do nove Alfa Romeo Mi.To!

mito
PR
Autor
PR članak
05.05.2011.
u 08:00

Ovoga puta imate priliku osvojiti nevjerojatnu nagradu – novu ediciju modela Alfa Romeo MiTo

Sutra ne propustite početak još jedne velike nagradne igre Večernjeg  lista. Ovoga puta imate priliku osvojiti nevjerojatnu nagradu – novu ediciju modela Alfa Romeo MiTo.
Obnovljenog dizajna, Alfa Romeo MiTo sada dolazi s još širim rasponom motora. Pored Multi Air tehnologije u verzijama sa 135 i 170 KS, u ponudi je i benzinski motor 1.4. od 70 KS, te snažni dizelaši 1.3 MJT koji raspolaže sa 95 konjskih snaga i 1.6 MJT od 120 KS.

Samo uz Večernji list, uz malo sreće,  imate mogućnost sjesti za volan ovog skupocjenog automobila koji dolazi i s bogatom opremom: ABS-om, klima-uređajem, električnim podizačima stakala, zračnim jastukom za vozača i suvozača, bočnim zračnim jastucima i bočnim zavjesama sprijeda, zračnim jastukom za koljena vozača,  asistencijom pri kočenju, putnim računalom sa senzorom vanjske temperature te djeljivim naslonom stražnjih sjedala s naslonima za glavu.

Sudjelovanje u najbržoj nagradnoj igri Večernjeg lista iznimno je jednostavno. Trebate izrezati i sakupiti samo 3 kupona u samo 3 dana - od sutra, 6.svibnja do nedjelje, 8.svibnja - te osvojiti ovaj automobil vrijedan više od 120.000,00 kuna.
Ukoliko ste propustili jedan kupon, u ponedjeljak, 9.svibnja, bit će objavljen joker kupon koji zamjenjuje jedan od propuštenih kupona

Iskoristite priliku koja se ne propušta, igrajte i ne propustite prvi kupon već sutra!

Pravila nagradne igre možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?