PROMO

Večernji te vodi na rockabilly party u klub Pepermint

the Jets (1)
Foto:
1/5
PR
Autor
PR članak
14.10.2011.
u 15:28

Darujemo 3x2 ulaznice za nastup rockabilly benda The Jets u klubu Pepermint, Ilica 24 19. listopada u 21 sat

Jedan od najboljih rockabilly bendova na svijetu, engleski trio The Jets, nakon 20 godina ponovno svira u Zagrebu. Bend čine tri brata Cotton, koji su karijeru počeli krajem 70-ih u Londonu.

80-ih godina imali su nekoliko singlova i albuma na engleskim i europskim top-ljestvicama. Stalnim nastupima stekli su veliki broj poklonika u Europi, a posebno u Francuskoj, Nizozemskoj i Španjolskoj. Posljednjih godina, kako ponovo raste interes za rockabilly i retrokulturu, Jetsi učestalo nastupaju na vintage festivalima i u klubovima u Europi, Japanu i SAD-u.

Njihov je koncert zapaljiva kombinacija rock'n'rolla pedesetih, rockabillyja, doo wopa i swinga. Izvode originalne skladbe i klasike iz pedesetih.

U Zagrebu su svirali u kultnom Kulušiću 1990. godine i od tada ih Zagreb nestrpljivo očekuje. Jetsi nastupaju je 19. listopada (srijeda) na večeri Pepermint Twist od 21 sat. Ulaznice su u pretprodaji u klubu Pepermint, Ilica 24. Cijena je 60 kn, a broj je ulaznica ograničen.

Vecernji.hr daruje
Ako želite na ovaj koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku  Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?