PROMO

Vodimo vas na koncert Đorđa Balaševića u Opatiju! Uključite se!

Đorđe Balašević (1)
Thorax d.o.o.
PR
Autor
PR članak
02.08.2010.
u 09:49

Đorđe Balašević dovodi svoju Panonsku mornaricu u Opatiju 11. kolovoza, dvije godine nakon turneje koja je obilježila ove prostore 2010. godine.

Potpomognut vrhunskom glazbenom posadom znanom kao Panonska mornarica, Balašević kreće na turneju pod nazivom “Osmijeh se vratio u grad”. Vecernji.hr pripremio je ulaznice za svoje vjerne čitatelje i sve obožavatelje Balaševićevih balada. S obzirom na velik interes, odlučili smo malo promijeniti pravila nagradnog natječaja! U nastavku objavljemo sretne dobitnike 5 x 2 ulaznice, ali smo ih pripremili još! Ovoga puta morat ćete se malo više potruditi jer nagrađujemo najkreativnije odgovore na pitanje: "Koja vam je omiljena Balaševićeva pjesma i zašto?" Poklanjamo još 3 x 2 ulaznice, obrazac se nalazi u nastavku, a možete se igrati s nama sve do subote, 04. kolovoza u 11 h.

Sretni dobitnici 5 x 2 ulaznice su:
Ervin Farago
, Zlatar
Liljanja Tolić
, Zagreb
Tamara Žiger
, Petrovsko
Jelena Sambol
, Ivanec
Nives Cukor
, Lonjica

Čestitamo!

Sretni dobitnici 3 x 2 ulaznice su:
Maja Zlatar-Pisačić
, Koprivnica
"REMORKER!!!!! Stavi misli u prazan hod, stresi zvijezde 'ko dudove i polako nasuči brod na te plišane sprudove...i sanjaj ..... Uz Njega uvijek biseri u mom oku zasjaju...izmami ih, tako lako... kad sam sretna suze radosnice lijem, kad sam tužna one tužne krijem... Ostvarenje mog sna-Balašević pod zvijezdama !!!!"
Marija Prerad,
Sveti Martin pod Okićem
"Za početak teško mi je odlučiti se za omiljenu pjesmu, moram napomenuti da imam 52 godine i smatram se najvećim obožavateljem Đoleta, takoreći od rođenja, "baba" koja još i danas skuplja izreske iz novina o Đoletu, posjeduje sve njegove knjige pa i onu prvu iz 1980.godine ,kazete,CD-e"
Marijana Antunovič;
Zagreb
"Mani najdraža Đoletova pjesma je Ringišpil..Od malena sanjarim da sam dio cirkuske trupe i da se vrtim na velikom ringišpilu ili trapezu - lagan, u blavom trikou, visoko iznad glasova i gužve.. Budući sam dio zagrebačke radničke obitelji bez ciganskih ili cirkuskih korijena, moj san je ostao nedosanjan.Ipak, kad đole zapjeva Ringišpil Moni - moja seka i koncertni pratitelj - stavi prst na vrh moje glave i ja se onda vrtim kao lutkice iz glazbenih kutija dugo,dugo i zbog te vrtnje i pive i i pjesme našeg smijeha - sve postane odjednom lagano i mutno i daleko i sretno - kao na velikom rigišpilu ili trapezu... eto, moja mala priča za veliko veselje koje bi meni i Moni mogli priuštiti ukoliko biste samo okrenuli moj broj.. veliki pozdrav iz vrelog zagreba"

 Čestitamo!

Turneja "Osmijeh se vratio u grad"

Potpomognut vrhunskom glazbenom posadom znanom kao Panonska mornarica, Balašević kreće na turneju pod nazivom “Osmijeh se vratio u grad”.

Opatija će ponovno biti grad iz kojeg će krenuti hrvatska turneja  i to na čuvenoj Ljetnoj pozornici,  11. kolovoza s početkom u 21 sat. Balašević priprema repertoar sastavljen od najvećih uspješnica, ali i novih skladbi jer ovo je godina dugo očekivanog novog Đoletovog albuma! Nakon Opatije, 25. kolovoza će Našice “živjeti Balaševića” cjelodnevnim “Piknikom s Balaševićem”, kada će se na prostoru Perivoja Pejačević održavati cjelodnevni besplatni obiteljski piknik uz zabavu, gastro delicije i razna događanja, a vrhunac dana bit će veliki open air koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Perivoju Pejačević, s početkom u 21 sat.

Želite prijaviti greške?