PROMO

Vodimo vas na koncert tenorske senzacije - "The Ten Tenors"

The Ten Tenors
PR
Autor
PR članak
05.02.2013.
u 16:55

Darujemo ulaznice na Facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!

Svjetski poznata Australska grupa The Ten Tenors uskoro dolazi u Hrvatsku. Dečki koji se trenutno nalaze na svjetskoj turneji Double Platinum Tour 2013 i koja će jih između ostalog voditi gradovima Njemačke, Sjeverne Amerike i Kanade, krajem veljače slijeću na Zagrebački aerodrom. Naime, prvog i drugog ožujka nastupit će na koncertima u Zagrebu i Zadru gdje će se hrvatskoj publici predstaviti sa pjesmama s njihovog zadnjeg, vrlo uspješnog albuma Double Platinum.

Deset šarmantnih mladića kojih prosječna starost je 28 godina, upravo se nalazi na velikoj svjetskoj turneji u okviru koje će održati dva koncerta i u Hrvatskoj. Pred hrvatskom publikom dečki će tako nastupiti po prvi put. U petak, 1. ožujka stižu u Zagreb na pozornicu KC Dražen Petrović, a u subotu, 2. ožujka, turneju nastavljaju u Zadru, u dvorani Krešimira Čosića. Turneja Double Platinum biti će „veća, smionija i bolja nego ikada prije,“ objasnnio je D-J Wendt, producent grupe The Ten Tenors, i zaključio: „Ovu predstavu smatramo kao najveći izazov.“ Ona će naime demonstrirati najveći talent grupe na neponovljiv način. Publika će moči uživati u vrhunskim nastupima koje su brojni glazbenici u prošlosti več nekoliko puta kopirali a dečki će dokazati da samo originali iz Australije mogu profesionalno povezati rock, pop i klasičnu glazbu.

The Ten Tenors publiku diljem svijeta oduševljavaju već više od deset godina i pravi su tenorski spektakl. Na svom repertoaru imaju poznate glazbene pjesme iz pop/rocka ali i iz klasične opere. Njihov uspjeh temelji se na deset fantastičnih glasova, dobrom izgledu i različitosti, što se sve perfektno stapa u cjelovitost. Album Double Platinum njihov je već deseti studijski album i najambiciozniji album grupe do sada.

Za više informacija o grupi The Ten Tenors posjetite stranicu www.thetentenors.com ili Facebook stranicu www.facebook.com/thetentenors.

Vecernji.hr daruje
Ako želite pogledati predstavu, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku 
Vecernji.hr vas vodi na evente, gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?