27.10.2012. u 12:00

Nakon kraćeg koketiranja s laburistima Holy je produžila vjernost SDP-u, stranci kojoj je zamjerala što nije postavljena ni u jedan saborski odbor. I gle čuda, evo je ne u jednom, već u tri.

Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša, nakon kraćeg koketiranja s laburistima produžila je vjernost SDP-u, stranci kojoj je zamjerala što nije postavljena ni u jedan saborski odbor. I gle čuda, evo je ne u jednom, već u tri: za gospodarstvo, za ljudska prava i nacionalne manjine i za zaštitu okoliša i prirode. Tajna uspjeha je, otkriva Holy, hvaliti šefa u svakoj petoj rečenici, napraviti mu zgodnu uslugu-dvije i “baviti se područjem koje nikome nije zanimljivo ili se svima fućka za tu problematiku”. Još samo ne znamo o kakvoj se usluzi radilo.

Zmijolovac osmislio novu ljekovitu rakiju Poskokušu

Miroslav Zakarija, zmijolovac iz Donjih Vinjana, osmislio je novi proizvod koji može dobiti etiketu “izvorno hrvatsko”. Miroslav je tvorac rakije Poskokuše za koju je uvjeren da je najbolja na svijetu, piše Slobodna. Riječ je o domaćoj lozovači u koju treba ubaciti pet-šest poskoka da odstoje. Tvorac poskokuše misli da njegova rakija liječi sve bolesti, ali prepušta stručnjacima da to utvrde. – Jedino mislim da nije zdrava za jetru – lucidno primjećuje Zakarija.

Predsjednici prolaze, samo Kalmeta uvijek ostaje

Božidar Kalmeta, potpredsjednik HDZ-a, u intervjuu za 24express ponosno ističe da se sa Sanaderom “nikada nije zbližio”, dok je za Kosor “oduvijek tvrdio da je nesposobna”. Tko zna što će jednog dana govoriti o Karamarku?

Od Kerumova driblinga i Luki Modriću zastaje dah

Luka Modrić, najbolji hrvatski nogometaš, smatra se najbolje plaćenim Hrvatom otkako je prešao u Real iz Madrida. Pedantni statističari izračunali su kako Luka zarađuje fantastičnih 6700 kuna na sat. Sve to ipak nije dovoljno da Luka zasjedne na tron najbolje plaćenih. Željko Kerum prima plaću gradonačelnika u bruto iznosu od 35.695 kuna mjesečno, odnosno u pet mjeseci primio je 178.475 kuna. Kako je u pet mjeseci na poslu proveo samo dva sata, proizlazi da mu je satnica golemih – 89.237,50 kuna. A sve je to bez Kerumovih prihoda u Saboru koje uopće nije moguće izračunati jer posljednjih pet mjeseci tamo nije ni dolazio. Taj dribla bolje od Modrića.

Komentara 14

IS
ispravakntcnavoda
13:35 27.10.2012.

Toliko o Holy, a pogotovo o onima koji su je na sva usta hvalili kao moguću buduću gradonačelnicu Zagreba....

TM
tom milles
15:22 27.10.2012.

Stari ,prokušani TRIK za udovoljiti ženskoj taštini uvijek je isti a to je DAJ JOJ NOVU IGRAČKU i dok se curica time zabavlja mi ćeno učiniti svoje.....

OS
osica
13:33 27.10.2012.

eto što mogu " kućni prijatelji, stariji , iskusni , jednom izjavom na Tv i Holy podsjetiti da je prava SDP- ovka i ona se vrati je na pravi put. Malo su zakasnili i Lesar se poskliznuo jer on izgleda jer on izgleda nema savjetnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?