26.10.2012. u 12:00

Od reformskih procesa najprije bi se pokrenula nabava novih automobila s grijanim sjedalima i traženje golema ureda koji bi se uzeo u najam.

Ivica Mudrinić, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, pronašao je lijek za izlazak iz krize. Premijeru Milanoviću predložio je da uvede funkciju potpredsjednika Vlade za reforme. Nije posve jasno što bi radio taj budući “ministar reformizma”, ali nema sumnje da bi taj potez potaknuo zapošljavanje nekoliko tajnica, vozača, glasnogovornika i pomoćnika ministra. Od reformskih procesa najprije bi se pokrenula nabava novih automobila s grijanim sjedalima i traženje golema ureda koji bi se uzeo u najam.     

Sulejman posvadio Kalmetu i Šeksa

Božidar Kalmeta, bivši ministar prometa, ipak se razišao sa svojim kumom Vladimirom Šeksom, ali ne oko politike, nego oko Sulejmana Veličanstvenog. Anketa koju je proveo list 24 sata pokazuje da su svi saborski zastupnici ujedinjeni oko serije koju redovito prati i oporba i vladajući. Najviše ih zanima kako je funkcionirao harem, a od likova najdraža im je Hurem, za koju navija i Vladimir Šeks. Jedina je oporba saborskoj većini Božidar Kalmeta koji priznaje da nije propustio ni jednu epizodu, ali jedini ne navija za Hurem “jer je zločesta”. Tako je Sulejman ujedinio saborske zastupnike, a zločesta Hurem razdvojila kumove Šeksa i Kalmetu.

Na Prisavlju samoupravljanje ili čvrsta ruka

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, predložio je Edvarda Kardelja za novog ravnatelja HRT-a aludirajući na izjavu Gorana Radmana da mu je “uzor RTZ iz 60-ih i 70-ih godina”. To se zove pogled unatrag.

Gradonačelnik Željko Kerum postao predmet doktorske disertacije

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, postao je tema doktorata Tee Tereze Vidović Schreiber o splitskim usmenim predajama i tračevima. Obrađena je i priča o Kerumu. Razgovara on mobitelom u avionu pa dolazi stjuardesa i zamoli da ga ugasi. Na to će Kerum sugovorniku: – Evo mi konobarica kaže da ugasin mobitel. – Pa nisam ja konobarica...– A nega šta si onda? Da nisi pilot? – uzvrati joj Kerum. Mnogi bi ruku dali da je ova posljednja priča živa istina, a ne usmena predaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?