04.12.2012. u 12:00

Otkako je sredinom studenoga uvedena precizna evidencija Đakić na posao nije došao čak 11 puta u 13 radnih dana.

Josip Đakić, saborski zastpnik HDZ-a, kao da je zaboravio na elektronsku evidenciju ulaska u Sabor. Otkako je sredinom studenoga uvedena precizna evidencija Đakić na posao nije došao čak 11 puta u 13 radnih dana, što je sada posve transparentan podatak. Đakić ipak ne treba strahovati da će mu stranački vrh zamjeriti neodgovoran odnos prema Saboru jer su iza njega na listi izostanaka upravo vođe HDZ-a Tomislav Karamarko s 9 izostanaka, odnosno Milijan Brkić i Božidar Kalmeta s 8 izostanaka u 13 radnih dana. Gori od njih je samo notorni Kerum koji nije ni jednom došao u Sabor.

Press konferencijom izazvao rat s Vatikanom

Zvonimir Klobučar, predsjednik Mladeži HNS-a, vjerojatno se i sam iznenadio kada je ugledao prvu stranicu Novog lista kojom je dominirao naslov „Rat s Vatikanom“. Iza bombastičnog naslova krio se izvještaj s Klobučarove press konferencije na kojoj se malo poznati političar založio za reviziju ugovora sa Svetom Stolicom i prestanak financiranja svih vjerskih zajednica. Zahtjevi nisu ni novi ni originalni, ali će pressica ući u povijest jer je izazvala „rat“. Švicarska garda u Vatikanu već brusi helebarde.

Ministrica nakon godinu dana počinje s “čišćenjem“

Milanka Opačić, potpredsjednica Vlade i ministrica socijale, najavila je za kraj veljače „čišćenje“, odnosno ukidanje socijalne pomoći onima koji imaju po dva, tri auta. Nije li to isto najavila i prije godinu dana?

Bivša premijerka žali za gimnazijskim udvaračima

Jadranka Kosor, bivša predsjednica Vlade, dala je intervju o svom privatnom životu Red Carpetu Nove TV. Između ostalog premijerka se prisjetila i kako joj je prijatelj iz škole nakon mnogo godina priznao da su svi muški kolege u nju bili zaljubljeni, ali mu ona nije vjerovala. „On je mislio, i mnogi su mislili, tako mi je on rekao, da se ja pravim važna. A ja bih dala ruku u vatru da nitko od mojih muških kolega mene nije primjećivao, a kamoli bio zaljubljen. Ja to uopće nisam primjećivala i sad kad se toga prisjetim žao mi je što nisam drukčije provela gimnazijske dane“, pojadala se Kosor. Nažalost, nije to jedino što bivša premijerka nije (na vrijeme) primjećivala.

Komentara 5

YA
yan
09:07 05.12.2012.

Jučer na TV-u jasno se je vidjelo kako taj isti Đakić među prvima napušta Sabornicu u znak protesta , sad je vidljivo zašto zapravo , hrpa obaveza ga čeka vani a šef njegove stranke je inzistirao da dodje da bi se time pojačao utisak angažiranosti HDZ-ovaca , žalasno......

PR
prepri43
12:14 04.12.2012.

Zapravo u tome nema ništa slaboga. Za neopravdani izostanak treba odbiti od plaće ili urućiti otkaz ugovora o radu. Oni koji ostanu na radnim mjestima neka pod hitno uzmu tuđe materjale (Austrijske,Njemačke i sl.) i pod hitno - prepisuj!

PR
prepri43
12:17 04.12.2012.

Pa kad to i ovi prepišu i jednoglasno usvoje dizanjem ruku,marš na cestu gdje se nalazi i većina radno sposobnog naroda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?