01.02.2013. u 12:00

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita otvoreno priznaje da ne zna što će raditi ako pobijedi

Vjekoslav Ivanišević, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita, dao je Jutarnjem predizborni intervju. Dok neki kriju programe uoči lokalnih izbora, Ivanišević otvoreno priznaje da ne zna što će raditi ako pobijedi. „Vrag me odnio ako znam kako ću ostvariti svoj plan za Split, ali hoću“, poručio je poznati arhitekt, kojem su protivnici već pronašli mrlju u životopisu. Slobodna otkriva da je Ivanišević u ljeto 2011. bespravno sagradio dva metra visok i 30-ak metara dugačak betonski potporni zid u zaštićenoj zoni park-šume Marjan. Ne zna kako, ali jest.

Kerum investirao milijun kuna u 45 minuta

Željko Kerum, saborski zastupnik i splitski gradonačelnik, primijećen je u radnom posjetu Zagrebu. Prema pisanju portala Index, pošao se malo zabaviti u kockarnicu zagrebačkog hotela Westin, gdje je navratio oko dva ujutro. Izvještaj iz kockarnice prilično je precizan pa doznajemo da je ugledni gost počeo igrati s ulozima od dvije tisuće eura, ali kako nije imao sreće, uskoro je uloge podigao na pet, odnosno deset tisuća eura. Svjedoci govore da je „u 45 minuta sprašio milijun kuna“, a kada su ostali igrači pomislili da odustaje, mirno je ustao, odšetao se do kaputa, izvukao novi snop novčanica od 500 eura i nastavio igrati. To se zove rizično ulaganje.

Otvorena sezona suza Zdravka Mamića

Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, požalio se Sportskim novostima da „plače i krvari“ zato što je „morao“ prodati svog igrača u milanski Inter. Rane će mu zacijeljeti kada ugleda 15 milijuna eura na računu.

Primijećen neobičan upitnik nad Istarskim ipsilonom

Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, u Saboru je predstavio prijedlog dopuna Zakona o cestama i ustvrdio da time Vlada pokušava „raščistiti naslijeđeni kaos“ u gradnji autocesta. Naveo je pritom kao primjer dionice Zagreb – Bjelovar, odnosno Koprivnica. Sve je to bilo previše kaotično za kolege iz 21. stoljeća koji su izlaganje naslovili „Nema roka za završetak Istarskog ipsilona“ i ilustrirali ga portalom tunela Učka. Ukratko, krak Istarskog ipsilona do Bjelovara je upitan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?