LJETO POZNATIH Voditeljica HTV-a Nevena Rendeli nakon Londona uživa na Jadranu

Nevena Rendeli: Lude zabave i bezbrižno sunčanje

inv-luda-txt.jpg
import
05.08.2006.
u 17:03

Obožavam Hvar, ali u malim dozama. Ovdje je uvijek zanimljivo, ali i pomalo naporno pa su mi četiri dana boravka na otoku bila sasvim dovoljna - kaže Nevena Rendeli, voditeljica i novinarka HTV-a, koja je s prijateljicama i ove godine svratila u jedno od najomiljenijih domaćih ljetovališta. Dane su provodile kupajući se na Paklinskim otocima i "hvatajući" brončanu put, a poslijepodneva i večeri bili su rezervini za nezaobilazni club Carpe Diem, gdje su se djevojke, ispijajući koktele, opuštale u ritmu dobre glazbe.

Ljeto mi je najdraže godišnje doba, uživam na odmoru. I ovaj put nam je bilo odlično na Hvaru. Uspjele smo se i zabaviti i okupati. S nama u ekipi bila je i naša doktorica Zrinka Kovačić, pa smo uživale bez straha šali se Nevena.

Prije odmora na moru, atraktivna plavuša svratila je i do Londona. U britanskoj metropoli Nevena je s dečkom Marijem Bračuljem boravila tjedan dana i pritom uživala u turističkom razgledavanju, ali i kupnji.

Bilo je to nagradno putovanje za moj diplomski rad na novinarstvu. Moj dečko i ja poput pravih turista razgledavali smo turističke atrakcije, a "pao" je, naravno, i šoping rekla je voditeljica. Poslije Londona nekoliko su dana proveli u Marijanovoj rodnoj Puli, a potom se zaputila na Kornate. Sa svojim je ženskim društvom potom stigla na Hvar, ali tu odmoru nije kraj. Nevena će, naime, još neko vrijeme provesti sa svojima u Pirovcu, gdje će joj se pridružiti i dečko, a zatim je očekuju nove obveze na televiziji.

Nekoliko tjedana godišnjeg odmora i te kako će joj dobro doći, pa će punih baterija započeti pripreme za emisiju. Poslije 15. kolovoza pridružit će se ekipi emisije "Malo misto". Kao voditeljica tjedan će dana boraviti u mjestima diljem unutrašnjosti, a potom će ponovno krenuti na obalu. Prvi mi je tjedan rezerviran za Ozalj, Delnice, Grožnjan i još neka mjesta na kopnu, a poslije toga idemo na more, ovaj put, ipak, radno.

Želite prijaviti greške?