IVAN VUCOV:

Ako nas Hrvati podcjenjuju, to je njihov problem

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
09.10.2014.
u 22:00

– Mi ne smijemo podcijeniti naše momke. Ako budu na terenu ostvarili ono što od njih traži izbornik Penev, bit će dobro – rekao je Vucov

Ivan Vucov (74) bio je prvi bugarski trener koji je radio u Hrvatskoj. Vodio je Hajduk 1987. godine, one jeseni kad je na utakmici protiv Marseillea na Poljudu bačen suzavac. U Splitu nije izdržao cijelu sezonu... Naravno, imao je što reći o susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

– Ovo je prava utakmica za publiku – kazao je trenerski veteran Vucov i komentirao tko ima veće šanse za pobjedu:

– Hrvati su nogometna nacija s visokim samopoštovanjem. Hrvatska je dokazana nogometna sila, a i u reprezentaciji bivše Jugoslavije dio vodećih igrača bili su Hrvati. No, ako nas podcjenjuju, to je njihov problem. Mi ne smijemo podcijeniti naše momke. Ako budu na terenu ostvarili ono što od njih traži izbornik Penev, bit će dobro.

Bugari se za sraz s Hrvatima pripremaju u Pravcu.

>> Reprezentacija sletjela u Sofiju, Modrić najtraženiji među Bugarima

Komentara 4

KN
knin95
00:29 10.10.2014.

Meni je ovo totalna budalestina. Oni misle da ih podcjenjujemo zato sto neke ljigave novine povecavaju tenzije. Nasi igraci ni stozer nisu nikoga podcjenili. To je velika razlika.

KO
Kowalski
22:31 09.10.2014.

Da da razbit ćemo bugare kao meksiko...

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:29 09.10.2014.

Ivan Vucov: Ako nas Hrvati podcjenjuju, to je njihov problem doma jer takvih u HR repki nema jer su večinom uvoženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije