IZNENAĐENJE

Arsenal od Reala kupuje Khediru za 30 milijuna eura

'Real Madrid\'s Sami Khedira during La Liga match. January 09, 2011. Foto Ÿ nph / Alvaro Hernandez).'
'nph / Alterphotos / Hernandez'
14.07.2014.
u 23:35

Real Madrid se svjesno rješava mnogih igrača samo kako bi "napunio" blagajnu i lakše doveo Jamesa Rodrigueza iz Monaca za astronomskih osamdeset milijuna eura.

Arsenal ne prestaje s dovođenjem pojačanja pa su tako nakon Alexisa Sancheza "zapikirali" Samija Khediru iz Real Madrida, a transfer bi trebao vrijediti oko trideset milijuna eura.

Njemački reprezentativac, koji je zbog ozljede tijekom zagrijavanja propustio finale s Argentinom, nije zadovoljan statusom u kraljevskom klubu i zato želi što prije otići.

Također, Arsenalu treba netko tako čvrst u sredini jer upravo su u vrijeme Patricka Viere osvajali trofeje, a njegovim odlaskom devet su godina bili bez ičega.

Uz sve to, Real Madrid se svjesno rješava mnogih igrača samo kako bi "napunio" blagajnu i lakše doveo Jamesa Rodrigueza iz Monaca za astronomskih osamdeset milijuna eura.

>> Alexis Sanchez prešao u Arsenal za 40 milijuna eura!

Ključne riječi

Komentara 1

KE
kentie
08:50 15.07.2014.

A društvo dolazi Toni Kroos...to ste pozabili...prema tome Khedira vrata širom otvorena i nek ide tamo kud ga noge nose...ruku na srce, vrlo sklon ozljedama, pa nije ga u Realu bilo skoro cijelu sezonu...puno i previše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije