Arsene Wenger:

Sad nam je važan Dinamo, a o Chelseaju ćemo razmišljati nakon Zagreba

'Arsenal's manager Arsene Wenger gestures during their Champions League Group B soccer match against Montpellier at the Emirates Stadium in London November 21, 2012. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN -
Reuters/PIXSELL
13.09.2015.
u 09:17

Theo Walcott je postigao sjajan pogodak, takav završetak zahtijeva sjajne tehničke sposobnosti. Mislim da može dati jako puno pogodaka u Arsenalu, rekao je Wenger.

Arsenal je s 2:0 slavio protiv Stoke Cityja, a pogotke su postigli Theo Walcott i Olivier Giroud. Arsene Wenger je nakon utakmice naglasio da smatra kako Walcott može postati izvrstan golgeter, piše Goal.

"Theo Walcott je postigao sjajan pogodak, takav završetak zahtijeva sjajne tehničke sposobnosti. Mislim da može dati jako puno pogodaka u Arsenalu," rekao je trener topnika.

Arsenal sljedeću utakmicu igra protiv Dinama u Ligi prvaka, a u sljedećem ih kolu domaćeg prvenstva očekuje gradski derbi protiv Chelseaja.

"Nadamo se da ćemo odigrati dobro u Zagrebu, a tek nakon toga ćemo razmišljati o Chelseaju," dodao je Wenger.

>>Benteke zabio gol o kojem će se pričati, pogledajte fantastične 'škarice'

Komentara 6

Avatar petrolio
petrolio
13:17 13.09.2015.

dinamo ne smije ići na nadigravanje, ali niti igrati klasični bunker jer će u oba slučaja dobiti bar 3 komada...treba se povući, zgusnuti na sredini terenai tu se boriti s njima te u svakoj prilici igrati na brze kontre takoo da ni oni ne budu na miru i koncentrirani samo na napad nego da strepe svaki puta kad se uputi duga lopta prema dinamovim napadačima

DU
Deleted user
10:02 13.09.2015.

Joj nama ak nas ozbiljno shvate. X odličan. 1 čudo. 2 izgledna,a poraz(ako već mora biti) sa manje od dva gola poželjan. Volim te Dinamo. Jesam li objektivan ili sam si umislio? Bez jajdučkih upadica molim vi ste koncentrirani na Hnl.

DE
derin
16:28 13.09.2015.

Treba samo pogledati kako je Bilic skinuo Arsenal,ali problem je sto dinamo na klupi nema taj trenerski kapacitet, nego ce dinamo ofenzivno, i popiti par komada. Jedino giroud ako ce biti svoj je najveca nada dinama, ali Walcott se vraca na maksimir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije