Važna tri boda

Bilić pobijedio i svog prethodnika te preskočio Manchester United!

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
27.02.2016.
u 15:47

U nastavku susreta Sunderland je pritisnuo, imao je puno više prilika i gol je visio u zraku, ali su gostujući igrači, prije svega Defoe i Rodwell, bili neprecizni u završnici

U 27. kolu engleskog prvenstva West Ham je kod kuće pobijedio Sunderland s 1:0. Bio je to dvoboj Slavena Bilića i njegova prethodnika na klupi čekićara Sama Allardycea, a slavio je bivši hrvatski izbornik, iako njegova momčad nije pružila partiju za pamćenje.

U prvom dijelu domaćin je dominirao, imao veći posjed lopte, ali bez puno pravih prilika. Treba izdvojiti tek da je Mark Noble u 20. minuti odlično potegnuo, ali je pogodio gredu, a gol je stigao 10 minuta kasnije. Antonio je iskoristio pogrešku gostujućeg braniča, oduzeo mu loptu, ušao u kazneni prostor i sjajnim udarcem zabio gol vrijedan tri boda.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

U nastavku susreta Sunderland je pritisnuo, imao je puno više prilika i gol je visio u zraku, ali su gostujući igrači, prije svega Defoe i Rodwell, bili neprecizni u završnici. S druge strane, Andy Caroll bio je najbliži pogotku za West Ham, ali je njegov udarac glavom u 77. minuti završio na gredi.

Bilić je na iglama čekao kraj susreta, ali je nakon posljednjeg sučeva zvižduka osjetio veliko olakšanje i proslavio ova iznimno važna tri boda s kojima je preskočio Southampton i Manchester United te sada s utakmicom više drži petu poziciju koja vodi u Europsku ligu.

>>'Čim Guardiola ode, Bayern će ponovno dovesti Mandžukića!'

Komentara 6

NI
nisiUpravu
16:30 27.02.2016.

Bravo Bilić !!!

MU
munjaaa
16:22 27.02.2016.

Bravo nane

GA
GALAHAN
16:40 27.02.2016.

Svaka chast Stari Hevymetalac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije