TVRDE TURCI

Bilićev Bešiktaš pokušava dovesti Rakitića

Ivan Rakitić
UES/Pixsell
20.05.2014.
u 08:27

Jako je teško očekivati da se Raketa preseli u Tursku. Navodno je već sve dogovorio s Real Madridom.

Bešiktaš, momčad koju vodi Slaven Bilić, želi dovesti Ivana Rakitića iz Seville. Turski mediji napominju da je klub već kontaktirao Sevillu te podsjećaju da Bilić jako dobro poznaje mogućnosti hrvatskog playmakera, ali da bi problem mogla biti odšteta.

No, jako je teško očekivati da se Raketa preseli u Tursku. Navodno je već sve dogovorio s Real Madridom, a interes za njim su već pokazivali brojni europski velikani.

Oglasio se i direktor Seville Ramon Rodriguez poznatiji kao Monchi koji tvrdi da Rakitić ostaje u klubu.

- Razgovara s njim svaki dan i znam što osjeća. Produžit će ugovor, a ako to napravi, neće otići za tjedan dana. Siguran sam da će biti u Sevilli još dugo vremena - rekao je Monchi.

>> Raketa u idealnom sastavu Primere, nema Modrića i Messija

Komentara 2

Avatar Pablo 69
Pablo 69
09:44 20.05.2014.

Ma kakav Besiktas....Tamo moze otic kad bude imo 34 god

VK
vječni krojf
09:58 20.05.2014.

Pa nije valjda Rakitic poludio?Sta ce tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije