ŽDRIJEB

Dinamo izvukao najtežeg protivnika - danski Aalborg!

Dinamo, proslava naslova prvaka
Sanjin Strukić/ PIXSELL
18.07.2014.
u 12:53

Momčad vodi Kent Nielsen i momčad je sastavljena od domaćih igrača.

Dinamo će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv danskog Aalbora, najneugodnije od svih suparnika koje su modri mogli izvući na ždrijebu u Nyonu.

Naravno, prije svega moraju prvo odraditi još jednu utakmicu protiv Žalgirisa, ali nakon 2:0 u Zagrebu trebalo bi to biti rutinski za Dinamo. Stoga, sve oči moraju biti uperene prema Danskoj.

Momčad vodi Kent Nielsen i momčad je sastavljena od domaćih igrača. Trenutno imaju samo dva stranca, litavskog napadača Lukasa Spalvisa i napadač s farskih Otoka Gillija Sorensena.

>> Radije bih da Partizan izvuče Celtic nego Dinamo

Ključne riječi

Komentara 15

MA
majeltomoguce
14:10 18.07.2014.

Dakle klub koji mora igrati 2. pretkolo je nositelj u 3. pretkolu klubu koji nije trebao igrati 2. pretkolo ... UEFA-ina logika i dokaz koliko su dobri ti koef.

Avatar gladnijura
gladnijura
14:01 18.07.2014.

Barem nas ne će maltretirati.

Avatar Zizou10
Zizou10
13:05 18.07.2014.

Ako ga ne mogu proći ne zaslužuju ligu prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije