DOMAĆE PRVENSTVO

Dinamo uvjerljiv protiv Istre, Pjaca zabio dva gola

Dinamo - Istra
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
21.03.2015.
u 16:50

Dinamo je tako nakon 26 odigranih utakmica u prvenstvu još uvijek bez poraza, dok Istri slijedi grčevita borba za ostanak.

Dinamo je u 26. kolu MAXtv Prve lige pred 1472 gledatelja na Maksimiru svladao Istru s 4:1 i pobjegao drugoplasiranoj Rijeci na 14 bodova prednosti.

Modre je u vodstvo doveo Machado već u 11. minuti. Lijepo je izveo slobodni udarac i drugo kolo zaredom se upisao u strijelce. Na 2:0 povisio je Henriquez u 32., a nadu gostima vratio je Špehar. Igrač koji je u Istru stigao na posudbu iz Dinama u 42. minuti je zabio nakon što ga je lijepo proigrao Franjić.

No, onda je na scenu stupio talentirani Marko Pjaca i s dva gola riješio sve dvojbe. Prvo je u 45. minuti zabio nakon lijepe akcije s Ćorićem, a onda u 77. minuti postavio konačni rezultat.

Dinamo je tako nakon 26 odigranih utakmica u prvenstvu još uvijek bez poraza, dok Istri slijedi grčevita borba za ostanak.

>> Zbog Dinama neću na Olimpijske igre sa suprugom

Komentara 2

BU
budagigo
16:06 21.03.2015.

Pjaca je zvijer,ante je na putu da postane jedan od največih u dinamu svih vremena bog mu dao sreče i zdravlja,angelo ne prašta nikome i dabogda igrao ovdje barem 2 godine,machado je iskusan veznjak..utakmice se gube i dobivaju ali ovaj dinamo je stvarno jak.čak i kada igra u drugoj brzini.

DU
Deleted user
21:51 21.03.2015.

Bilo je dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije