među 4 najbolja

Eduardo sa Flamengom u polufinalu brazilskog kupa

Eduardo
Flamengo.com.br
16.10.2014.
u 10:45

Eduardo je odigrao prvo poluvrijeme, a onda ga je zamijenio Nixon.

Flamengo bivšeg hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve izborio je nastup u polufinalu brazilskog kupa.

Crveno-crni bili su bolji od drugoligaša Americe i u uzvratnom susretu i to identičnim rezultatom (1:0). Eduardo je odigrao prvo poluvrijeme, a onda ga je zamijenio Nixon.

Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Gabriel u 63. minuti.

Polufinale su još izborili Atletico Mineiro i Cruzeiro dok će se posljednji putnik među četiri najbolja tražiti u ogledu Botafoga i Santosa.

>>Eduardo se javio iz Brazila i čestitao Hrvatskoj!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:10 16.10.2014.

Eduardo , ostaces mi u srcu , jer si kao igrac i kao covjek divan . Hvala ti na svemu ! stid me je kao Hrvata sto ti je ovaj novi zalizani Kines nije omogucio da igras u otvaranju svjetskogg prvenstva iako si po svemu bio zasluzio da bas ti budes u pocetnoj sastavi od onih letvi koje je postavio zalizani Kinez njemackog slifa !

BS
bstrabi2
17:23 16.10.2014.

Niko Kovać.Nebi trebao pitat Mamića.Edvardo bi trebao i dalje bit u našoj repki.Jer je on to zaslužio.....

CI
Cicipici
12:52 16.10.2014.

Svaka cast majstore.....covjek igra i zabija u brazilskoj ligi a ovaj nas coban od selektora ne vidi dalje od svoga nosa, ili uopce ne vidi pa samo slusa sta mu "naredjuju"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije