DO 2018.

Mladi hrvatski talent produljio ugovor s Bayernom

Fabian Benko
Instagram
02.09.2015.
u 23:05

- Drago mi je smo ga vezali uz klub. Igra sjajno i vjerujemo da će se i dalje razvijati - rekao je sportski direktor Bayerna Matthias Sammer.

Fabian Benko (17) produljio je ugovor s Bayernom do 2018. godine i igrat će za drugu momčad bavarskog diva. Radi se o nogometašu koji je podrijetlom Hrvat. Igrao je za mlađe kategorije Njemačke, no HNS ga pokušava nagovoriti da nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

- Drago mi je smo ga vezali uz klub. Igra sjajno i vjerujemo da će se i dalje razvijati - rekao je sportski direktor Bayerna Matthias Sammer.

Nedavno se o Benku koji igra na poziciji polušpice pohvalio izrazio i Pep Guardiola.

- Benko je jako mlad igrač, ima samo 17 godina, ali mi mislimo da je dobar. Mora ići korak po korak - rekao je Guardiola.

>> Hrvatska Bayernu 'krade' Benka!

Komentara 2

RV
rvp88
12:18 03.09.2015.

Coric>sosa>benko

ED
Edomajka
03:40 03.09.2015.

Sto nije on rekao da zeli igrat za repku zasto ga onda nagovaraju da igra za repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije