ČUDNA ODLUKA

Hajduk odustao od juniorske lige, nisu prijavili momčad!

Hajduk - Zagreb
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.06.2015.
u 23:21

Kako u Hajduku kažu projekt druge momčadi pokazao se kao puni pogodak, a nemaju toliko igrača da bi igrali istovremeno u juniorskoj ligi i u Trećoj sa B momčadi za koju igra većina juniora.

Hajduk u idućoj sezoni neće nastupati u juniorskoj ligi, doznaje Goal.com! Naime, nakon što je lani u juniorskom uzrastu na snazi bila liga na regionalnim razinama, od ove se sezone HNS odlučio na povratak starog sustava, odnosno jedinstvene juniorske lige.

Inače, sustav igranja na regionalnim razinama živio je godinu dana, da bi se u krovnoj nogometnoj organizaciji odlučili za povratak na staro, odnosno ligu na državnoj razini.

Na Poljudu se nisu prijavili za sudjelovanje, te ove sezone bijeli neće nastupati u njoj!

Objašnjenje? Kako u Hajduku kažu projekt druge momčadi pokazao se kao puni pogodak, a nemaju toliko igrača da bi igrali istovremeno u juniorskoj ligi i u Trećoj sa B momčadi za koju igra većina juniora.

>> Ovo je potvrda – svi iz Hajduka moraju otići!

Komentara 4

CA
canajisraM
23:49 25.06.2015.

Hajduk odustao od juniorske lige, nisu prijavili momčad!>>>> Vec sad im se nerad razbija o glavu...... neka nazovu Mamica ,on im moze posuditi barem 3 momcadi.

LI
liskovaca
08:31 26.06.2015.

u što se pretvorio moj Hajduk......

SE
senior
14:40 26.06.2015.

Nije Hajduk odustao od juniorske lige, Brbljić i kompanija je zaboravila da ih prijavi. To vam je kao i ono kada su zaboravili za europsko takmičenje prijaviti igrača, ili kad su zaboravili igraču osigurati vizu. Radi se po msistemu "+ebe lud zbunjenog".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije