ZAVRŠILO 1:1

Istra uzela bod na Poljudu, Vukas: Suđenje je bilo 'fantastično'!

Hajduk Istra
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/12
20.07.2014.
u 22:50

Sudac Ljubičić dobio 'porciju' i u tunelu, a previde su priznali i Puljani.

Sigurno će se ovih dana na Poljudu najviše pričati o Domagoju Ljubičiću, sucu utakmice Hajduka i Istre. Splićani su remizirali (1:1), iako su u prvom dijelu trebali riješiti pitanje pobjednika.
S gorkim okusom napustili su Splićani poljudske tribine nakon što njihova momčad nije ostvarila pobjedu na otvaranju sezone. Nije im nikako 'sjeo' sudački kriterij po kojem su, kako smatraju u Splitu, itekako oštećeni.

Sve je odlično krenulo, Hajduk je poveo u 20. minuti. Sandro Gotal mirno je, nakon asistencije Antona Maglice, zaobišao gostujućeg vratara i zabio za 1:0. Hajduk je 'mljeo' goste, a onda su kiksali u završnici prvog dijela. Pavlović je proigrao Špehara koji se oslobodio Maloče i asistirao usamljenom Ivančiću na drugoj vratnici.

Splićani su se bunili zbog navodnog prekršaja nad Maločom. Prvi je to od dva sporna detalja. Drugi je došao u završnici susreta. U 83. je minuti Maglica pao u šesnaestercu, srušio ga je Graf. Na prvu, čisti jedanaesterac. Sudac Ljubičić ostao je nijem, a poljudske su tribine eruptirale od negodovanja. Krenule su već dobro poznate uvrede na račun čelništva HNS-a i Zdravka Mamića. Sudac Ljubičić ispraćen je povicima: 'Cigane...'. A navodno je verbalnu 'porciju' dobio i u tunelu.

- Nima Splita do Splita - počeo je Pamić, aludirajući na sreću koju ima na Poljudu.

No, Paminjo je, kao i mnogo puta do sada, gospodski bio objektivan:

- Bili smo jako loši i uzeli smo bod. Pohvalio bih momčad za prvih 18 minuta i zadnjih 10-tak. Ovo je sve što smo mogli dati. Jesmo li ga zaslužili prepustit ću odgovor vama... Hajduk nas je 'mljeo' i možda malo prerano počeo 'nabijati' jer mi nismo mogli hodati. Previše je bilo naših gluposti.

Sporni detalji?

- Nisam mogao to vidjeti. Ali ako vidim da je bio jedanaesterac neću kalklulirati.

Vaši igrači su kazali da je bio jedanaesterac. Hoće li zbog toga biti kažnjeni - netko se našalio?

- Ja svoje dečke učim poštenju ali ako se i pokaže da je bio jedanaesterac onda će to biti prva pogreška u našu korist nakon dugo vremena - zaključio je Pamić.

Vukas: Suđenje je bilo "fantastično"

Hari Vukas vodio je momčad, budući da Igor Tudor odrađuje suspenziju.

- Probali smo sve protiv dvostrukog bunkera. Protivnik je igrao anti-nogomet bio je to parkirani autobus na tri kata. Nismo imali ni sreće. Razočaran sam. Nakon prvog dijela očekivali smo da ćemo to i pobjediti. Ne smijem komentirati suđenje. Bilo je "fantastično" kao što ste i mogli vidjeti - istaknuo je Vukas.   

>> Rijeka okrenula susret protiv Zagreba, Kramarić zabio dva gola

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:59 20.07.2014.

kmeee....kmeee.... već ste počeli..... Opet Mamić koji u startu riješava 'opasne konkurente' ... ha ha ha... Očigledno i dalje u hajduku ne shvačaju da nisu niti osrednja ekipa.... A da su bili bolji koliko misle da inače jesu, trebali suu utrpati 3-4 komada i nedosuđeni penal nebi bio važan.. Ali.... ovaj Hajduk nemože toliko zabiti ni veteranskoj ekipi udvije utakmice.....

RA
rasimcanaj
22:01 20.07.2014.

Slusam ove navijace Hajduka koji skandiraju ; " HNS pede*i nogomet ste sje*ali." Kakve veze ima HNS sa ovom tekmom ? Postali ste karbon kopija bbb divljaka iz Zagreba . Ako je vec nogomet sje*an ,iz kojeg to razloga dolazite na utakmice ???????? Dosta je tog divljastva.

RA
rasimcanaj
23:03 20.07.2014.

jocar96 20.07.2014 u 22:49h Hajduku ponisten cist penal? >>> Daj ne pretjeruj .Maglica nije imao kontrolu nad loptom, nije mogao pucati i trcao je u suprotnom pravcu od vrata. Kad bi sudac sve takve stvari svirao bilo bi 5 jedanajsteraca po tekmi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije