PREDSJEDNIK HNS-A

Igra skrivača gotova: Šuker stigao u Bangkok

Davor Šuker
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
29.11.2014.
u 09:31

Šuker je stigao na Bangkok dok se na splitskoj rivi spremaju prosvjedi tisuća nezadovoljnih radom nogometnog saveza.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker konačno je stigao u Tajland nakon što je proteklih dana napustio Hrvatsku i nije se znalo gdje se nalazi. Šuker je stigao u Bangkok dok se na splitskoj rivi spremaju prosvjedi tisuća nezadovoljnih radom nogometnog saveza.

Predsjednik HNS-a u Tajlandu će boraviti u sklopu humanitarnog projekta koji za cilj ima popularizaciju nogometa u Aziji, objavio je HNS. Prvi susret igra se petog prosinca u Bangkoku, a okupit će se brojni velikani svjetskog nogometa.

Šuker će se s Nestom, Cafuom, Zanettijem, Decom, Ševčenkom, Djorkaeffom i drugima priključiti momčadi Luisa Figa, a snage će odmjeriti protiv ekipe koju će predvoditi Fabio Cannavaro, a za koju će igrati velikani poput Kluiverta, Owena, Lizarazua, Litmanena i drugih.

Šuker će odlazak u Aziju iskoristiti i za sastanak s predsjednikom Tajlandskog nogometnog saveza Worawijem Makudijem. Razgovarat će o mogućnim turnejama hrvatske reprezentacije i o drugim poslovnim prilikama.

>> Uvijek vjerni: Šuker je kukavički pobjegao i tražimo njegovu ostavku!

Komentara 37

Avatar comandante
comandante
12:35 29.11.2014.

super, napreduje, nije promašio aerodrom a ni kontinent, vjerojatno ga je netko vodio

Avatar Getrib
Getrib
14:32 29.11.2014.

Uobražen Šuker nošen starom slavom podcjenjuje milijun obožavatelja hrvatskog nogometa. Ovo što se događa prvenstveno bi trebala biti njegova briga.

AN
Android
10:08 29.11.2014.

Davore pazi da te dama ne pogodi bananom u čelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije