PRIJETI SUSPENZIJA

Rakitić brani bezobraznog Piquea: 'Nije mislio što je rekao'

Gerard Pique
Press Association/Pixsell
19.08.2015.
u 12:30

'Zabrinuti smo jer Gerard nam je jako važan igrač. Ne znam, Pique nije mislio ono što je rekao, svi smo bili nervozni, a izgovorio je to vruće glave.'

Vodstvo španjolske lige danas bi trebalo odlučiti o kazni Gerardu Piqueu, koji je isključen u uzvratnoj utakmici španjolskog superkupa protiv Athletic Bilbaa. Barcelonin branič oštro je reagirao izvrijeđavši linijskog suca rekavši mu 'pos**** se na tvoju kur****** mater'.

Pique prijeti suspenzija čak do 12 utakmica, a u njegovu obranu stao je suigrač Ivan Rakitić.

- Zabrinuti smo jer Gerard nam je jako važan igrač. Ne znam, Pique nije mislio ono što je rekao, svi smo bili nervozni, a izgovorio je to vruće glave - rekao je Rakitić te dodao:

- Moramo iz ovoga naučiti i nadati se da ga neće suspendirati s puno utakmica jer je važan za momčad. Držat ćemo se zajedno kad se Gerard vrati.

>> Bezobraznom Piqueu prijeti čak 12 utakmica suspenzije

Komentara 7

MV
Mijat vrdoljak
12:36 19.08.2015.

Ivane oprosti i nemoj svoj ugled stavljati na kocku, napravio je veliku grešku i za to mora snositi konzekvence sve drugo bi bila mjera sa dva aršina. Ako vam je toliko važan neka ga klub dodatno kazni da se to ne ponovi.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
13:33 19.08.2015.

Daj ne prićaj gluposti znao je on i vi svi napuhani,samo tko je taj da meni dade karton i istjera? Tako vi razmišljate novo pečeni lovaroši am baš do jednog bez izuzetka.I zato ne trći pred rudo s izjavama pogotovo kad znaš da nije u pravu.

PA
paosmarsa
14:42 19.08.2015.

Vazan drvosjeca!Malo je 12 utakmice kazne za takvu budalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije