JUNIORSKA LIGA PRVAKA

Arsenalove mlade zvijezde svladale Dinamo

Dinamo - Arsenal juniori
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/15
16.09.2015.
u 17:56

Na maksimirskom pomoćnom igralištu Hitrec-Kacijan Arsenal je slavio sa 2:0

Mladi nogometaši Dinama porazom su otvorili natjecanje u skupini juniorske Lige prvaka. Na maksimirskom pomoćnom igralištu Hitrec-Kacijan porazio ih je Arsenal sa 2:0.

Arsenal, u čijem je stručnom stožeru slavni Thierry Henry, poveo je u 43. minuti nakon velike pogreške Davora Lovrena koji je izgubio loptu na sredini. Willock je to iskoristio i zabio iz kontranapada.

Konačni rezultat stigao je u 66. minuti, a sve je ponovo zakuhao raspoloženi Chris Willock. Kalaica ga je srušio u kaznenom prostoru, a Sheaf je bio siguran s bijele točke.

Za Dinamo su igrali: Šemper – Iharoš, Kalaica, Soldo, Vujica – Knežević – Lovren (od 50. Moro), Olmo, Gojak (od 65. Đurasek), Brekalo – Božić (od 71. Matić).

U ranije odigranoj utakmici u ovoj skupini Olympiacos je kod kod kuće s 1:0 bio bolji od Bayerna.

Večeras će na teren istrčati i seniori. Dinamo i Arsenal u 20:45 na Maksimiru igraju prvu utakmicu u skupini Lige prvaka uz prijenos na portalu Večernjeg lista.

>> Prisjetite se veličanstvene atmosfere iz 2006: 'Sve bismo dali za takve navijače'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije