Rezervama na Argentinu

Kovač: Ako pristup bude pravi, možemo iznenaditi. Optimist sam!

niko kovač
Igor Kralj/PIXSELL
11.11.2014.
u 21:55

- U ovoj utakmici ključna stvar je pristup, kaže Kovač pa dodaje: - Ako je naš pristup pravi od prve minute, mi kao autsajder u ovoj utakmici možemo iznenaditi

Hrvatska je odradila trening na stadionu West Hama gdje sutra igra protiv Argentine. Trening je, neuobičajeno za Niku, bio otvoren, jer, kako kaže izbornik, na tribinama nije bilo nijednog Argentinca. Zatim je potvrdio da će sastav izgledati ovako: L. Kalinić - Vrsaljko, Jedvaj, Lešković, Leovac - Badelj, Antolić - Milić, Kovačić, Sharbini - Čop.

- U ovoj utakmici ključna stvar je pristup, kaže Kovač pa dodaje: - Ako je naš pristup pravi od prve minute, mi kao autsajder u ovoj utakmici možemo iznenaditi. Stvarno sam optimist.

Leovac na Messija?

- Marin će to odraditi - kaže Niko.

- Ali će mu trebati i pomoć suigrača, dvojice, čak trojice. Moramo biti kompaktni, stajati blizu jedan drugome i djelovati kao cjelina. I da, moramo imati raspoloženoga vratara.

Niko je čestitao Dodigu na pobjedi u paru na Mastersu, a spomenuo je i Čilića.

- Želim mu da ostvari isto što i Dodig. Nije sramota izgubiti od Đokovića, on je ekstra igrač. A možda je Marin malo i kalkulirao čuvajući se za sljedeća dva meča, zaključio je hrvatski izbornik.

>>Strinić se ozlijedio, Vrsaljko kapetan protiv Argentine

>>Evo kako je Martino najavio utakmicu protiv hrvatskih rezervi

>>Modrić, Mandžo i društvo odradili prvi trening u Zagrebu

Komentara 9

MA
Mar...anac
23:44 11.11.2014.

Gdje su nestali Schildenfeld ( ozlijedjen?) , Rog i Halilovic i Kalinic koji je trenutno bolji od Copa i Sharbinija?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
22:27 11.11.2014.

Sharbini u sastavu, Argentinci na aparatima... :)

Avatar Oneill
Oneill
22:08 11.11.2014.

Mislio sam da si pametniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije