TALIJANSKI MEDIJI

Livaji zbog sukoba s navijačima prvo kazna, a onda će ga se klub riješiti

livaja
Foto: Tino Juric/PIXSELL
22.04.2014.
u 12:21

Livaju po povratku u Bergamo čeka kazna kluba te Disciplinske komisije Serie A. Nakon toga će kraj sezone dočekati samo trenirajući, dok će na ljeto morati potražiti novi klub.

Sukob Marka Livije s navijačima Atalante za vrijeme i nakon utakmice protiv Verone za hrvatskog igrača mogao bi znači kraj igranja za taj talijanski klub.

Podsjetimo, Livaja je igrao do 52. minute u porazu od Verone 1:2, a prilikom izlaska s terena ispraćen je uz gomilu zvižduka i uvreda. Sukob se nastavio kasnije preko Facebooka, gdje je hrvatski napadač navijače proglasio talijanskim gadovima, zbog čega se nekoliko sati kasnije ispričavao.

Ipak, čini se kako isprika neće puno pomoći Livaji, jer je prema pisanju talijanskih medija njegova karijera u Atalanti završena.

Naime, Livaju po povratku u Bergamo čeka kazna kluba te Disciplinske komisije Serie A. Nakon toga će kraj sezone dočekati samo trenirajući, dok će na ljeto morati potražiti novi klub. Interesa za 'zločestog dečka' hrvatskog nogometa navodno ne manjka.

>> Opet problemi: Livaja na udaru zbog statusa na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 4

MA
magnum2013
12:40 22.04.2014.

Pa on se samo ponaša kako je naučio.

SV
sven222
13:38 22.04.2014.

Interesa za 'zločestog dečka' hrvatskog nogometa navodno ne manjka. _____________________________________________________________________________________________________ e ovo mi je najbolje kod naših novinara....ma tko hoće probleme u svojim redovima i to još igrača koji nije ništa pokazao!!!??

Avatar Topgen
Topgen
17:02 22.04.2014.

Budaletina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije