derbi kola

Chelsea preokretom na Anfieldu učvrstio prvo mjesto! Lovren igrao cijeli susret

Liverpool - Chelsea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.11.2014.
u 16:00

Chelsea u prvenstvu nije izgubio 14 utakmica u nizu.

U prvoj utakmici 11. kola Premireshipa Chelsea je preokretom stigao do pobjede nad Liverpoolom na Anfieldu (2:1) te učvrstio vodeću poziciju na ljestvici.

Londonci su tako produljili niz nepobjedivosti u prvenstvu na 14 utakmica.

Redsi su poveli već u 9. minuti kad je Emre Can snažno pucao iz daljine, lopta je pogodila Cahilla i promjenila smjer pa je vratar Courtois bio nemoćan. No, ubrzo su uzvratili gosti. U 14. minuti Cahill se najbolje snašao u gužvi pred golom nakon kornera te poravnao rezultat. Diego Costa svojim 10. pogotkom u prvenstvu donio je pobjedu Chelseaju u 67. minuti.

Dodajmo i kako je Liverpool oštećen pred kraj susreta, u 88. minuti, jer sudac nije dosudio jedanaesterac kad je nakon Gerrardova udarca Cahill igrao rukom.

Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za domaću momčad i u nekoliko situacija iskazao nesigurnost.

Chelsea je prvi sa 29 bodova dok su Redsi tek sedmi sa 14 bodova.

 

Liverpool - Chelsea 1:2 (Can 9', Cahill 14', Costa 67')

Sastavi:

Liverpool: Mignolet - Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno - Gerrard, Can (Allen 70'), Henderson, Coutinho (Borini 70') - Sterling, Balotelli (Lambert 79').

Chelsea: Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Matić, Fabregas, Ramires (Willian 54'), Oscar, Hazard (Felipe 90'+5) - Costa (Drogba 90').

Statistiku utakmice možete vidjeti na na portalu Goal.com!

>>Mourinho kritizirao Rodgersa: Ako mislim da ne mogu pobijediti, ostat ću kod kuće

Komentara 1

AN
Android
15:56 08.11.2014.

"Lovren igra za Redse" a ja mislio za Slaven Belupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije