Došli na trening

Luka Modrić podvrgnut iznenadnoj dopinškoj kontroli

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
02.04.2015.
u 20:10

Uz Modrića uzorak krvi i urina za analizu dali su Casillas, Varane, Coentrao, Khedira, Cristiano Ronaldo, Kroos, Benzema, James i Odegaard

Uefa svako malo šalje iznenadne dopinške kontrole u europske klubove, a danas je na red došao i madridski Real. Prema pisanju španjolskih medija, ovo je treći put ove sezone da se testiraju igrači kraljevskog kluba.

Današnjoj iznenadnoj kontroli pristupila su desetorica igrača, a na popisu je bio i Luka Modrić. Uz njega uzorak krvi i urina za analizu dali su Casillas, Varane, Coentrao, Khedira, Cristiano Ronaldo, Kroos, Benzema, James i Odegaard.

>>Što je zajedničko Realovima Danilu, Modriću, Iscu i Ødegaardu? Svi su se nekada divili Barceloni

>>Igrač Reala otvoreno: Mourinho će se vratiti u Real

Komentara 5

Avatar nula
nula
21:47 02.04.2015.

Institucije rade svoj posao , haha

DI
Diosiario
23:00 02.04.2015.

Naći će sigurno i to najbolji mogući doping: mladu janjetinu i mladu kapulicu. I to je sve što će naći. A to nije na popisu zabranjenih supstanci.

Avatar d-ano
d-ano
11:22 04.04.2015.

Njemacka preventiva,,,,,boju se vec sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije