RAZOČARANI BRAT:

Leov problem je što se rodio u Argentini, drugdje bi ga više cijenili

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
16.07.2015.
u 16:15

'Da se barem rodio pod nekom drugom zastavom.'

Brat Lionela Messija umoran je od kritika koje sluša još otkako je Argentina poražena u finalu Copa Americe protiv Čilea nakon izvođenja udaraca s bijele točke.

- Mnogi novinari optužili su Lea za to što nismo osvojili Copa Americu. Argentina jednostavno ne zaslužuje jednog takvog igrača kao što je moj brat - rekao je Matias Messi i dodao oštro:

- Najveći problem moga brata je to što je Argentinac. Da se barem rodio pod nekom drugom zastavom, onda bi ga malo više cijenili.

>> Messi je nakon finala s Čileom samo plakao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije