Porasla mu krila

Mihajlović: Milan raste, još uvijek možemo osvojiti naslov

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
22.01.2016.
u 19:58

– Prvenstvo je i dalje otvoreno, i mi možemo do naslova prvaka. Ako budemo igrali kao protiv Fiorentine, imamo velike šanse

Siniša Mihajlović bio je na rubu otkaza u Milanu, ali se ipak izvukao od otkaza jer njegova momčad u posljednjih 13 utakmica doživjela svega dva poraza. Posebno je navijače razveselila pobjeda protiv Fiorentine 2:0 kojom su došli do šestog mjesta. Sada su i njihovu treneru porasla krila.

– Prvenstvo je i dalje otvoreno, i mi možemo do naslova prvaka. Ako budemo igrali kao protiv Fiorentine, onda imamo velike šansu. Volio bih da nastavimo igrati ovako i da imamo kontinuitet – rekao je Mihajlović pa dodao:

– Momčad raste i poslije 20 utakmica imamo više bodova nego što je klub imao u istom razdoblju u prvenstvu u prethodne četiri godine. No, ljuti jer sam uvjeren da smo mogli imati i više bodova. Moja budućnost? Radim savjesno, a što se dogodi, dogodit će se. Meni je bitno da igramo dobro.

>>Na EURU će se koristiti tehnologija na gol-liniji

Komentara 8

KR
kruti
21:32 22.01.2016.

kaj god,juve i više nego RUTINIRANO

MA
marin746
23:03 22.01.2016.

za kojih 5-10godina mozete osvojiti naslov.s ovakvom momcadi nikada

FR
frenchy777
20:25 22.01.2016.

daj molim te, ne seri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije