Veliki transfer

Kovačić odlazi k Mihajloviću? Milan nudi 30 milijuna eura za Matea

Mateo Kovačić i Ivan Perišić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
15.08.2015.
u 10:18

Talijanski stručnjak za transfere Alfredo Pedulla u blogu je otkrio vrlo zanimljivu ideju koja se mota po glavama čelnika Milana: Žele poslati ponudu za Matea Kovačića, prenosi Goal.com.

"Senzacionalna ideja Milana, ponudili bi 30 milijuna eura za Matea Kovačića!"

Rossonerima treba takav veznjak i Mihajlović se ne bi bunio pa je moguće je da ponuda sleti gradskom rivalu. Iako se trenutačno čini da Inter Matea smatra ključnim igračem i ne bi ga puštao. Barem ne za manje od 40 milijuna eura, smatraju Talijani.

>>Više o transferima možete pratiti OVDJE!

>>Kritika bivšeg igrača Intera: Kovačić uvijek dodaje unatrag

Komentara 4

Avatar nula
nula
14:07 15.08.2015.

Ne ide on "k Mihajlovicu" , nego u Milan. Mihajlovica ce potjerat za vrlo kratko vrijeme , on je nikakav trener . Pricekajte samo dva mjeseca .

DU
Deleted user
11:36 15.08.2015.

Mislim da ove gluposti više nitko i ne čita.

TN
tamo.netko
01:22 16.08.2015.

Mihajlovic je bio prilicno uspjesan u Sampi, ali to nista ne znaci...a nas Mateo je stalno blizu eksplozije i prelaska iz velikog talenta u velikog igraca, ali ne vidim da se to i dogodilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije