PREDUGO ZUMIRAO TORRESA?!

Mourinho je opet napao – kamermana!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.04.2014.
u 09:32

Nedavno je očitao bukvicu dječaku koji je skupljao lopte, a ovog vikenda protiv Stokea na red je pozvao – kamermana!

Profesor, kako bi trener Chelseaja Jose Mourinho volio da ga se zove, i dalje dijeli lekcije. Nedavno je očitao bukvicu dječaku koji je skupljao lopte, a ovog vikenda protiv Stokea na red je pozvao – kamermana!

Po njegovu mišljenju “predugo je zumirao Torresa što je neprofesionalno” (?!).

– Neću ponoviti riječi koje mi je rekao jer nisu za javnost – rekao je Mourinho i promijenio temu. No ni tu baš nije bilo riječi hvale. Što sad opet ne valja?

– Ljestvica je lažna. Puno je neodigranih utakmica pa ne možete izračunati koliko vam treba bodova da biste bili prvak. Najbolja liga svijeta zato ima loš imidž.

>>Mourinho očitao bukvicu sakupljaču lopti: Bilo me strah da ga netko ne udari

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
22:01 07.04.2014.

čeka ga sudbina Ćire Blaževića.Na kraju te tvoj vlastiti ego pojede i završiš na dnu kante i sretan si kad netko pljune u tu kantu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije