Sporni trenuci

O ovome bruji cijeli svijet: Je li sudac pomogao Barceloni?

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.03.2017.
u 10:24

Sportska javnost podijeljena je jer mnogi tvrde kako je njemački sudac Aytekin umnogome išao na ruku Kataloncima

Barcelona je senzacionalnom pobjedom nad PSG-om (6:1) nadoknadila visok zaostatak iz Pariza te izborila nastup u četvrtfinalu Lige prvaka. No, sportska javnost podijeljena je jer mnogi tvrde kako je njemački sudac Aytekin umnogome išao na ruku Kataloncima pa pobjedu smatraju nezasluženom.

Najviše se govori o tri situacije koje su utjecale na tijek susreta i rezultat.

Prvi je trenutak kad je lopta pogodila Javiera Mascherana u ruku u Barcinu kaznenom prostoru.

 

Druga je jedanaesterac nakon prekršaja na Neymaru.

 

– Sudac Aytekin ne bi sudio kazneni udarac, ali je nakon intervencije pomoćnog suca promijenio odluku. Ispravna odluka. Nevjerojatno da igrač može glavom napraviti prekršaj, ali to je kazneni udarac – rekao je sudački stručnjak Mateo Beusan.

Treća situacija koja je izazvala mnogo polemike jest jedanaesterac nad Suarezom.

 

– Sve je čisto, Suarez se pametno postavio i natjerao suparnika da ga sruši – dodao je Beusan.

A nas zanima što vi mislite o tim spornim trenucima pa svoj sud donesite u anketama ispod članka.

>>Pogledajte kako je emotivni Drago Ćosić 'zacoprao' PSG!

>>Veratti otkrio što su mu nogometaši Barce govorili tijekom utakmice

>>Gospodo iz Uefe sada znate i ovo - Barca nije momčad za vaše statističke rubrike

Komentara 71

Avatar toxic alien
toxic alien
11:38 09.03.2017.

Mozemo samo zahvaliti Bogu sto se ovo nije dogadjalo na nekoj utakmici prve HNL-a, pogotovo nekoj utakmici Hajduka, pa i Rijeke... Naravno, uz uvjet da su odluke sudaca isle protiv njih kao sto su isle protiv PSG-a. Oni bi urgirali u Bruxellesu i Washingtonu za smjenu Mamica, Sukera, HNS-a, sudac bi najvjerojatnije bio podvrgnut plasticnoj operaciji... uz novi identitet za njega i obitelj, bio bi to tsunami ludila i iracionalnih optuzbi. Stvarno, velika sreca u ovoj nogometnoj nepravdi. Ne znam samo sto se ceka sa uvodjenjem video tehnologije u nogomet?

IV
ivanasertic4
10:44 09.03.2017.

ovo s glavom je tako smiješno ako pogledate par puta kuda ide lopta, lopta bi zaobišla glavu i cijelog igrača PSG-a da ga je ovaj preskočio, ali se neymar namjerno popiknuo na njega. suarez je pao u stilu svih latino nogometaša; čim ga dodirne dres (!) protivničkog igrača, on pada. i taj DRago Ćosić pa mislim kaj je to Barcelona jučer tak spekakularno odigrala? ja sam fan Barce,ali ovaj prolaz im je pokklonjen

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:15 09.03.2017.

Nemres pobijediti u Barceloni protiv 11 igraca i 4 sudca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije