Ozbiljna situacija

Održan krizni sastanak u Hajduku: Brbić razgovarao s Burićem i igračima

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
03.03.2016.
u 17:25

Za stol su sjeli predsjednik Brbić, sportski direktor Vučević, trener Burić, četiri najiskusnija igrača Kalinić, Sušić, Milić i Nižić, mlade snage predstavljao je Vlašić, a strance, koji su postali brojni u Hajduku, Argentinac Velazquez.

Nisu u Hajduku pustili da sve ide prema dolje, odrađen je pokušaj zaustavljanja krize rezultata i igre u proljetnom dijelu sezone. U uredima na katu održan je, mogli bismo ga nazvati, mobilizacijski sastanak važnih struktura, svojevrsnog kriznog stožera.

Za stol su sjeli predsjednik Brbić, sportski direktor Vučević, trener Burić, četiri najiskusnija igrača Kalinić, Sušić, Milić i Nižić, mlade snage predstavljao je Vlašić, a strance, koji su postali brojni u Hajduku, Argentinac Velazquez. Izbor Argentinca kao predstavnika stranaca doima se logičnim, nekako je ostavio najozbiljniji dojam od svih koji su stigli u Hajduk.

Svi su svjesni ozbiljnosti situacije, teško su im pali posljednji rezultati i dogovoreno je da se napravi maksimalna mobilizacija momčadi s fokusom na utakmicu s Interom, koja je prva na redu te na dva dvoboja s Dinamom, koja u Poljudu slijede sredinom ožujka.

Može se čuti da je to bila konstruktivna rasprava, traži se odgovor na pitanje gdje je nestalo ono lijepo i zdravo ozračje koje je krasilo Burićevu momčad. Naravno, ovaj sastanak trebao bi donijeti neke plodove, to je prvi korak u spašavanju sezone. Nije bilo nekih dramatičnih rezova, nisu "padale glave", ali jasno je da se pod hitno nešto mora promijeniti u momčadi, jer i Buriću i vodstvu kluba, ali i igračima jasno je da ovako više ne ide.

Mršava četiri boda u četiri kola, tek jedan osvojeni bod u posljednje tri utakmice, ali iznad svega dojam koji Hajduk ostavlja nikoga ne zadovoljava. Uzbuna još uvijek nije proglašena, ovo je mobilizacija prvog stupnja u stilu "idemo svi zajedno".

>>Burić: Nisam mogao prepoznati momčad! Zekić: Rekao sam dečkima 'idemo po pobjedu'

Komentara 59

Avatar white socks
white socks
17:56 03.03.2016.

Kada pravi navijači Hajduka shvate da im nisu krivi Mamić, Dinamo, HNS, Šuker nego Brbić i Pavasović koji im prodaju šupljake, okrivljuju druge i prodaju sve što se prodati može kako bi se se oni osobno okoristili, otjerali bi ih u roku odmah kako bi spasili Hajduka. Ovako, Hajduk ostaje jadni, mali, provincijski klub velikog imena i sjajnih navijača koje Brbić i Pavasović polagano pretvaraju u kmečavce.

Avatar peet
peet
17:40 03.03.2016.

Meni se cini da nema krize u hajduku..stanje je redovno...gube se utakmice, broje se clanovi, rusi se HNS...I naravno za sve je kriv ZM

HR
Hrabraja
17:33 03.03.2016.

A da razgovara sam sa sobom, tako nesposobnu i nepristojnu upravu Hajduk nije nikada imao niti ju je zasluzio. Brbicu odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije