POBJEDA BARCELONE

Pogledajte Rakitićev projektil kojim je zapečatio sudbinu Čopovog Sportinga

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.03.2017.
u 21:37

Sergi Roberto je dodao, a hrvatski veznjak s tri metra zakucao loptu pod gredu. To mu je četvrti gol ove sezone u Primeri.

Barcelona je na Camp Nou uvjerljivo (6:1) svladala Sporting Gijon u 25. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

U strijelce se upisao i naš Ivan Rakitić koji je u 87. minuti postavio konačni rezultat. Sergi Roberto je dodao, a hrvatski veznjak s tri metra zakucao loptu pod gredu. To mu je četvrti gol ove sezone u Primeri.

Golove su zabile sva tri igrača iz trojca MSN (Messi, Suarez, Neymar), jedan gol postigao je Paco, dok je Rodriguez pogodio pogrešnu mrežu. Za Sporting je strijelac bio Castro.

Ivan Rakitić odradio je čitavu utakmicu, a Duje Čop je bio na klupi Sportinga.

>> Velikan zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, prvi mu je na listi želja!

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije