neizvjesna budućnost

Rakitić zabrinut: Ne znam što će biti s Halilovićem

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
23.07.2015.
u 10:40

Mislim da želi razgovarati s čelnicima kluba i pronaći rješenje za nastavak karijere – rekao je Rakitić

Alen Halilović otputovao je na pripreme u SAD s prvom momčadi Barcelone. Čak je igrao i 20 minuta protiv LA Galaxyja, no njegova budućnost i dalje je neizvjesna. O tome je govorio i njegov suigrač Ivan Rakitić na konferenciji za medije.

– Ne znam što će se dogoditi na kraju s Halilovićem, ali mislim da želi razgovarati s čelnicima kluba i pronaći rješenje za nastavak karijere – rekao je Rakitić i dodao:

– Osim toga, on je i jako mlad i još mu je potrebno vrijeme da se razvije kao osoba i igrač. A to nije lako za njega.

Raketa je još kazao:

– Mi smo prošle sezone bili gotovo savršeni, a ove ne želimo biti blizu savršenstva, nego samo savršenstvo.

>>'Halilović je sjajan, igrač budućnosti, ali ne treba nam jer smo pokriveni na toj poziciji'

Komentara 12

MR
MrzimLjeto11
11:43 23.07.2015.

Nije trebal otić iz Dinama.

AY
ayala
13:52 23.07.2015.

normalno da je raketa zabrinut jer mali je bezobrazan i bahat i normalno da takvima nema mjesta u takovom klubu. a vi novinari pisite i ovo i ono ali nemojte pisati pravu istinu

VI
virkom
11:16 23.07.2015.

Meni se čini da se obiltelj Halilović u svemu tome ipak zaletjela. ponajviše me čudi što se tata Sejad "polakomio" za Barcelonom, a i sam je igrao i zna kako stvari funkcioniraju. Ako je htio pod svaku cijenu da mu mali igra u Barceloni, onda neka ga ostavi i ovu sezonu u drugoj ekipi pa nek vidi. Alenu je ipak tek 19 godina. Ni bolji, ni iskusniji igrači ne dobiju mjesto i prvoj ekipi Barcelone. To nije nikakav promašaj. Svejedno mislim da je mladima puno bolje okolnim putem, kroz manje klubove u slabijim ligama pokušati otići u veliki klub. Tu se radi samo o nekih dvije ili tri godine, ako dijete ima talenta i marljivo radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije