LIVERPOOL - WEST HAM

Bilić: Jelavić ima ponudu iz Kine, ali nećemo ga prodati

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.01.2016.
u 15:43

- To je Liverpool u gostima, teška utakmica... Bit će promjena jer situacija u momčadi zahtijeva promjene - rekao je Bilić.

Slaven Bilić odradio je konferenciju za medije uoči utakmice šesnaestine finala FA Kupa protiv Liverpoola. West Ham je ove sezone svladao momčad s Anfielda u oba prvenstvena dvoboja (3:0 u Liverpoolu, 2:0 u Londonu) tako da je favorit i u ovom okršaju. 

Na upit novinara hoće li koga prodati u ovom prijelazom roku, Bilić je odgovorio da neće, iako je stigla ponuda iz Kine za Nikicu JelavićaDimitri Payet, najbolji igrač "čekićara" ne ide nikuda i nema toga novca koji bi ga mogao kupiti, nastavio je Nane. 

Utakmicu na Anfieldu nazvao je velikom te je priznao da nije zadovoljan ždrijebom. 

- To je Liverpool u gostima, teška utakmica... Bit će promjena jer situacija u momčadi zahtijeva promjene. 

Bilić je spomenuo i fizičko stanje momčadi, ozlijeđeni su kapetan Noble i Tomkins, dok Sam Byram ne smije igrati u kupu. 

Iako ih je svladao oba puta ove sezone, Bilić poštuje Liverpool te je ponovio da je to "ipak Liverpool i još k tome u gostima".

>> Bilić: Ne postoji novac za koji bih pustio Payeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije