Davor šuker:

'Ne mogu se naći s kažnjenim Brbićem. Sad je jasno zašto nas žele maknuti'

Davor Šuker
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
19.03.2015.
u 20:08

Ja se mogu slučajno naći s njima, ali da budemo zajedno na utakmici, da sjedimo zajedno u prvom redu – to ne želim – naglasio je predsjednik HNS-a

– Ja se ne mogu sastati s gospodinom Marinom Brbićem, on je kažnjen – rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a za HRT i dodao:

– Kako bi to izgledalo – Disciplinska komisija kaznila je predstavnike Hajduka na godinu dana, a onda se predsjednik HNS-a sastane s njima. Ja se mogu slučajno naći s njima, ali da budemo zajedno na utakmici, da sjedimo zajedno u prvom redu – to ne želim – naglasio je najbolji strijelac Hrvatske u povijesti.

Šuker je naglasio da Hajduk moda biti ''dika i ponos'' u Dalmaciji i lider u županijskom Nogometnom savezu.

Na pitanje kako komentira prijedlog udruge ''Naš Hajduk'' o izmjenama zakona o sportu koji će ući u hitnu saborsku proceduru, predsjednik HNS-a je kazao:

– Smiješno. Mislim da to neće proći jer nisu ništa pitali glavne aktere u hrvatskom sportu, odnosno Hrvatski vaterpolo savez, Hrvatski rukometni savez, Hrvatski košarkaški savez i bilo koji drugi savez pa ni Povjerenstvo koje izrađuje novi Zakon.

Šuker smatra da HNS mnogima smeta jer je financijski neovisan.

– Ako su samo nogomet, Zdravko Mamić, Dinamo ili Hajduk jedini problem, onda ćemo se odreći profesionalnog statusa i Prve lige te otići u amatere. Hvala Bogu što smo neovisni. Od države preko HOO-a dobivamo između 100.000 i 150.000 eura, što znači da smo neovisni. Sada nam je jasno zašto bi nas htjeli maknuti – zaključio je Šuker.

>>Davor Šuker u Splitu samo na transparentu. Do kada?

>>Hajduk i Split kreću u 'rat' protiv Hrvatskog nogometnog saveza!

Komentara 11

LO
lokalpatriot
20:55 19.03.2015.

Brbić i ostala ekipa pod hitno u Hajdučki fan shop po dude da prestanu kmečati! Ogavan mi je Šuker al ovdje je u pravu!

MT
mladen.turcic
21:34 19.03.2015.

ovaj ajduk i ljudi oko njega su presmjesni, oni sami sebe uvjere da su u pravu samo ih svi mrze pa eto nece ih ni lopta,moraju konacno shvatit da su nebitni,jer kad si kokuz ni.pes se nece popisat po tebi:-)

DI
dinol
23:08 19.03.2015.

Bravo Sukerman. Ako ce nam Brbici, Ramljakovci, Nas Hajduk, ZZD, Torcida, BBB odlucivati i razvijati hrvatski nogomet onda je hrvatski nogomet u kratkom roku mrtav i na nivou napr. susjednih drzava BIH, Srbija, Slovenija, itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije